Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Μουσική Εκδήλωση Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας για την ανέγερση μνημείου πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών Δευτέρα 26/6/2017 ώρα 8.30 μ.μ.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας  διοργανώνει με τα καλλιτεχνικά τμήματα του ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, μουσική εκδήλωση για τη Δευτέρα 26/6/2017, ώρα 8.30 μ.μ., στο Κοινωνικό Κέντρο στη Ν. Δημητριάδα (Αγίου Δημητρίου & Δημητρίου Πολιορκητού) και απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ανέγερση μνημείου πεσόντων εφέδρων αξιωματικών του νομού Μαγνησίας, στο Βόλο. 

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τον συντονισμό της παρουσίασης έχει η κα Αγγελική Κοντοπούλου η οποία και προετοίμασε την όλη εκδήλωση με μια πλειάδα εθελοντών, μουσικών, χορωδών, οι οποίοι και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχή παρουσίαση της εκδήλωσης.

Η επιτυχία της εκδήλωσης αυτής εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς τα μέλη μας τα οποία και καλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας. Η τιμή της κάρτας είναι 12€. 
Στην τιμή περιλαμβάνονται ένα κρασί ή μία μπύρα και πιάτο με τρία σουβλάκια με τα συνοδευτικά τους και χωριάτικες πίτες.

 Κάρτες συμμετοχής μπορείτε να πάρετε από το γραφείο μας από Πέμπτη 15/6 μέχρι και Πέμπτη 22/6, Δευτέρα και Πέμπτη 6-8. Επίσης θα δίνονται κάρτες συμμετοχής και επί τόπου στο Κοινωνικό Κέντρο της Νέας Δημητριάδας, απέναντι από τον Άγιο Δημήτριο.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την παρακάτω αφίσα για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να συνδράμει οικονομικά  (πέραν της κάρτας), δίνοντας χρήματα, για τη ανέγερση του μνημείου πεσόντων εφέδρων αξιωματικών,στο χώρο της εκδήλωσης και στα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ.

Μην το αμελήσετε, σας περιμένουμε όλους, η ανέγερση του μνημείου εξαρτάται από όλους εμάς τα μέλη του Συνδέσμου μας, είναι ηθικό & εθνικό χρέος για την ανάπαυση των ψυχών τους.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου