Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Εορτασμός 25ης Μαρτίου 1821


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νομό Μαγνησίας και σε όλη την Ελλάδα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821. Στο Βόλο γιορτάστηκε με δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου. Μετά έγινε η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων στην παραλία του Βόλου. Από τον Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας στεφάνι κατέθεσε το μέλος του Δ.Σ. Εφ. Υπλγός(ΠΖ) κ. Βασίλης Φώτου, ενώ από το Δ.Σ. παρευρέθηκαν και οι κ.κ. Καραδήμας Κων/νος, Νάσιος Αθανάσιος, Νασιάκος Δημήτρης, Χουλιάρας Αριστοτέλης, Δουμουσιάρης Μαργαρίτης.
Στο Ρυζόμυλο στεφάνι κατέθεσε στον Ηρώον του χωριού ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΑΝ Εφ. Λγός (ΠΒ) κ. Μπάτης Αθανάσιος ενώ μαζί του συμμετείχε και το μέλος του ΣΕΑΝ κ. Ν. Κολοβός.
Στα Κανάλια τον ΣΕΑΝ εκπροσώπησε το μέλος μας Εφ. Ανθλγός (ΠΖ) κ. Βασίλης Λιάκος, στην Αγριά οι κ. κ. Παναγιώτης Μάστορας και  Γεώργιος Ραϊδης. Στον Αλμυρό στεφάνι κατέθεσε ο Εφ. Λγός (ΠΖ) κ. Μαχάς Πέτρος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη μας που εκπροσώπησαν τον ΣΕΑΝ Μαγνησίας στις εορταστικές εκδηλώσεις και εύχεται σε όλα τα μέλη του ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!  













Μπροστά από το Ηρώο Πεσόντων στα Κανάλια

O Εφ. Ανθλγός (ΠΖ) κ. Βασίλης Λιάκος καταθέτει στεφάνι στο Ηρώο Καναλίων



Ευχαριστούμε τον Σωτήρη Γκανάτσιο για τις φωτογραφίες που τράβηξε στα Κανάλια και μας τις έδωσε για να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου