Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Μουσική βραδιά ΣΕΑΝ Μαγνησίας στην ΛΑΦ Βόλου - Αφιέρωμα στην 25η Μαρτίου 1821

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας ότι την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά υπό την δ/νση της κας Αγγελικής Κοντοπούλου και Κώστα Βαϊνά. Η μουσική βραδιά έχει θέμα "Να 'τανε το ΄21" όπου και θα ακουστούν από τους διοργανωτές λίγα λόγια για την εθνική μας επέτειο και θα ακολουθήσει ποικίλο μουσικό πρόγραμμα με την συνοδεία ζωντανής μουσικής, όπως πάντα.
Να σας θυμίσουμε ότι είναι η πέμπτη κατά σειρά μουσική βραδιά που διοργανώνει ο Σύνδεσμός μας με μεγάλη επιτυχία κάθε φορά. Το μενού είναι ελεύθερο και ο καθένας παραγγέλνει ότι υπάρχει στον κατάλογο φαγητών της Λ.Α.Φ. Φυσικά υπάρχουν και νηστίσιμα ωραιότατα φαγητά.
 Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι 2€ και θα τα καταβάλλετε στην είσοδο της ΛΑΦ, στα μέλη του Δ.Σ. που θα υπάρχουν εκεί. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε την ετήσια συνδρομή σας (10€) για όσους δεν έχουν ακόμα πληρώσει.
Και όπως σας έχουμε ξαναπεί η παρουσία σας κάθε φορά μας τιμά και υποστηρίζει τις δραστηριότητες που με πολύ κόπο προετοιμάζουμε για εσάς.
Τα ονόματα των μουσικών είναι:
1) Ψαθάς Γιάννης (πλήκτρα-τραγούδι).
2) Σπηλιόπουλος Γιάννης (κιθάρα-τραγούδι-ηχητικά).
3) Πολίτης Γιάννης (μπουζούκι).
4) Βαϊνάς Κώστας (ακορντεόν).
5) Κοντοπούλου Αγγελική (Παρουσίαση. πλήκτρα & τραγούδι. Μουσική Επιμέλεια), καθώς & αντιπροσωπεία από 12 μέλη των Χορωδιακών Τμημάτων που δραστηριοποιούνται στη ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου