Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Όταν ο Καμμένος Αντάμωσε τον Παπά των …Πεζοναυτών! (φώτο)



Δάκρυσε ο Παπά Δημήτρης …Έχει τον τρόπο του ο Καμμένος !
Από τα Καλλίτερα παραλειπόμενα της Επίσκεψης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην 1η ΤΑΞΑΣ ,ήταν και η αναπάντεχη συνάντηση του Υπουργού με τον γνωστό στην Περιοχή και Ειδικά στη Ταξιαρχία Πεζοναυτών του Παπά Δημήτρη ,του γνωστού και ώς Παπά των Πεζοναυτών!


P1000797


Η Συνάντηση του Υπουργού με τον Στρατιωτικό Ιερά Πατέρα Δημήτριο, που με το ένα Χέρι κρατά το Ευαγγέλιο και το άλλο το Πολυβόλο ,που είναι  γνωστός για τις πτώσεις με το αλεξίπτωτο, ακολουθώντας παντού και πάντα την Ταξιαρχία Πεζοναυτών τα παιδιά του, όπως  αποκαλεί τους Πεζοναύτες, έκανε τον Πατέρα Δημήτριο να δακρύσει από συγκίνηση !
 

P1000749Ο

Λόγος απλός ο Υπουργός τον κάλεσε την επόμενη φορά να «πηδήξει από Ελικόπτερο «που θα πιλοτάρουν μαζί με τον γνωστό στη 1η ΤΑΞΑΣ και στο ΥΠΕΘΑ τον «TEST PILOT» Ταγματάρχη  Φιλίπου Κωσταντίνο,  ακόμη γνωστότερο στους Ελικοπτεράδες  ώς «FILIPE» (φώτο)! …
 

P1000748Ο

ΦΕΛΙΠΕ ήταν ο Χειριστής του Ελικοπτέρου που κατέβασε στην 1η ΤΑΞΑΣ τον Υπουργό Άμυνας κάνοντας και τα γνωστά του κόλπα…
 

P1000800


Κατενθουσιασμένος ο Πατέρας Δημήτριος έσπευσε να πει τα καλά νέα στους  Χειριστές των Ελικοπτέρων Απάτσι, την   άλλη μεγάλη αγάπη του Παπά  που τυχαίνει να είναι και αυτοί φίλοι του! (Εδώ με τον Κυβερνήτη Δημήτρη)!


P1000794


Είναι ο Λοχαγός (ΣΙ), στρατιωτικός ιερέας της 32 ΤΑΞ/ΠΝ π. Δημήτριος Παπαστέργιος, ένας ιερέας που το λέει η καρδιά του. Είναι ο πνευματικός πατέρας πολλών πεζοναυτών που καθημερινά αγωνίζεται για να τους δώσει δύναμη, υπομονή, λίγα λόγια πνευματικής ανάτασης, ελπίδας, για να ξεπερνάνε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή και που για όλους έχει να πει μια καλή κουβέντα.
Τον συναντήσαμε στην καθημερινό του πνευματικό έργο, στο γραφείο του, όπου μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και που για μας τους εφέδρους αξιωματικούς είναι ο συμπαραστάτης, ο ιερέας ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο Βόλο μας αγκάλιασε και μας περιέβαλε με πολύ αγάπη σε όλες τις εκδηλώσεις μας. Είναι αυτός που πρώτος όταν έμαθε το θλιβερό νέο της εκδημίας του πρώην προέδρου μας Μανώλη Παυλή θέλησε να έρθει και να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία ψάλλοντας μάλιστα με πολλή συγκίνηση το "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ....". Είναι αυτός που ευλογεί κάθε αρχή του νέου έτους τη  πίτα του Συνδέσμου μας και μιλά στα μέλη μας με πολλή θαυμασμό και αγάπη για τις δικές του εμπειρίες από τα κατορθώματα των εφέδρων αξιωματικών στους αγώνες του ελληνικού έθνους. Είναι αυτός που εγκαινίασε το νέο μας γραφείο δίπλα στο Στρατόπεδο Γεωργούλα και που για ακόμα μία φορά μας έδωσε την ιδέα και μας προσκάλεσε να τιμήσουμε τον Μεγαλομάρτυρα Προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών Άγιο Νικήτα μέσα στο Στρατόπεδο και συγκεκριμένα στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στις 15/9/2016.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ και τα μέλη μας τον ευχαριστούμε για ότι έκανε και κάνει για τον Σύνδεσμό μας. Η Παναγία μας να τον έχει καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου