Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας στον Διοικητή της 32 ΤΑΞ/ΠΝ


Σήμερα Τετάρτη 13/7/2016 αντιπροσωπία του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας που απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο Εφ. Τχη (ΠΖ) κ. Κων/νο Καραδήμα, τον Λγό (ΥΠ) κ. Βασίλη Σιαφάκα, τον Ανθλγό (ΤΧ) κ. Αριστοτέλη Χουλιάρα επισκέφθηκαν τον Διοικητή της 32 ΤΑΞ/ΠΝ Τξχο κ. Α. Πάτσαλο.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους ο Πρόεδρος ενημέρωσε για το έργο και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, καθώς και τις προοπτικές συνεργασίας με την 32 ΤΑΞ/ΠΝ, όπως αυτές ορίζονται από το καταστατικό λειτουργίας των ΣΕΑΝ.
Ο Διοικητής της 32 ΤΑΞ /ΠΝ άκουσε με πολύ ενδιαφέρον τις προτάσεις συνεργασίας από το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ και υποσχέθηκε να κάνει ότι είναι δυνατό για την υλοποίηση τους.
Το Δ.Σ. έθεσε στον κ. Δκτή το αίτημα να εορταστεί φέτος ο προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών Άγιος Νικήτας στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, μέσα στο Στρατόπεδο Γεωργούλα, ιερουργού ντος του Στρατιωτικού Ιερέα Λγού(ΣΙ) π. Δημητρίου Παπαστέργιου, αίτημα το οποίο έκανε δεκτό.  

Το Δ.Σ του ΣΕΑΝ Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της 32 ΤΑΞΠΝ Τξχο κ. Α. Πάτσαλο για την υποδοχή και το χρόνο που διέθεσε για να ακούσει τα αιτήματα και τις απόψεις του Συνδέσμου μας.

Το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου