Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Έκθεση φωτογραφίας για τα 70 χρόνια ιστορίας του ΣΕΑΝ Μαγνησίας

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  ΤΟΥ ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας ότι στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυση του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας το Διοικητικό Συμβούλιο οργανώνει έκθεση φωτογραφίας που σκοπό έχει την συλλογή φωτογραφιών από μέλη του ΣΕΑΝ Μαγνησίας από την ζωή τους στο Στρατό-Αεροπορία-Ναυτικό, ως δόκιμοι έφεδροι αξιωματικοί, δόκιμοι ανθυποσμηναγοί Π.Α. ή δόκιμοι σημαιοφόροι του Π.Ν.

 Καλούμε, λοιπόν τα μέλη του ΣΕΑΝ να ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμά μας αυτό που σκοπό έχει να αναδείξει, να παρουσιάσει, να αναμοχλεύσει τις στιγμές εκείνες που περάσαμε όλοι μας, υπηρετώντας τη θητεία μας.

Η συλλογή των φωτογραφιών θα γίνεται στο γραφείο μας έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία στο 6980203223 (υπόψη του προέδρου μας κ. Κων/νου Καραδήμα),  στο e-mail του Συνδέσμου: seanmagnisias@yahoo.gr, όπου ειδική επιτροπή θα ασχοληθεί με την παραπάνω έκθεση, θα παραλαμβάνει τις φωτογραφίες των μελών και θα τις προβάλλουμε σε ειδική έκθεση που θα γίνει στο χώρο της ΛΑΦ Βόλου το Φθινόπωρο.

Επειδή όπως καταλαβαίνετε χρειάζεται να γίνει ειδική προετοιμασία και απαιτείται χρόνος  θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη παράδοση των φωτογραφιών σας, τις οποίες η επιτροπή θα σας τις επιστρέψει μετά έκθεσή τους.

Σας περιμένουμε όλους στο κάλεσμα μας αυτό με ιδιαίτερη χαρά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου