Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των 70 χρόνων ιστορίας του ΣΕΑΝ Μαγνησίας & η κοπή της πίτας 2015

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση - κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΑΝ Μαγνησίας στις 11/2/2015 και ώρα 18.00, στη ΛΑΦ Βόλου. Πάνω από 100 άτομα μέλη του Συνδέσμου, παρευρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης. Την εκδήλωση  άνοιξε ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Καραδήμας ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Στη συνέχεια έκανε λεπτομερή απολογισμό δραστηριοτήτων του 2014.Ο κ. Μαργαρίτης Δουμουσιάρης στη συνέχεια πήρε το λόγο και μίλησε για τα 70 χρόνια ιστορίας του Συνδέσμου (1945-2015).Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Ιωάννης Κορνιλάκης, οικονομολόγος, συγγραφέας του έργου για το οποίο μίλησε : "Ι. Καποδίστριας ο Άγιος της πολιτικής", όπου καθήλωσε το κοινό με τις λεπτομερείς καταγραφές του βίου και του έργου του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας Ι. Καποδίστρια. Ένα πόνημα ζωής, μια κατάθεση ψυχής του ιδίου του συγγραφέα, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης να μιλήσει στον Σύνδεσμό μας. Είμαστε ο πρώτος Σύνδεσμος στη  Ελλάδα που ο κ. Κορνιλάκης μίλησε και αυτό είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο κ. Κορνιλάκης με την αναμνηστική πλακέτα του Συνδέσμου και έπαινο, ο πρόεδρος της ΑΜΚΕ "ΕΛΑΙΑ" π. Γεώργιος Αλευράς με την εικόνα του προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών Άγιου Νικήτα. Ακόμα αναμνηστικές πλακέτες έδωσε το Δ.Σ στους ΑΔΦΒ κ. Πέτρο Κάρλες, τον Δκτή 1ης ΤΑΞΑΣ, τον Δκτή 307 ΤΣΥΑΥ, 304 ΠΕΒ, Δκτή 64 ΜΕ, τον Στρατιωτικό Ιερέα της 32 ΤΑΞ π. Δημήτριο Παπαστέργιο, τον Δντή ΛΑΦ Βόλου. Το χρυσό μετάλλιο του Συνδέσμου έλαβαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, η Αντιπ/ρχης κα Κολυνδρίνη , ο Αντ/ρχος Βόλου κ. Λιβογιάννης, και τα μέλη του ΣΕΑΝ κ.κ. Χατζάκος Ι., Λαγός Ν. Τσακίρης Ν., Τσαντίκος Φ. Δουμουσιάρης Μ.
Θεωρούμε καθήκον μας να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Βόλουκ.Πέτρο Κάρλες για το αμέριστο ενδιαφέρον του για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης και για την διάθεση της ορχήστρας της 32 ΤΑΞ που μάγεψε το κοινό με το ρεπερτόριο και τις μελωδικές φωνές τους. Τον Δντή της ΛΑΦ κ. Κουντούρη Δ. και το προσωπικό της Λέσχης για την υποστήριξη και την άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Τέλος να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο για την εργατικότητα και την υποστήριξη και όλα τα μέλη μας με τις οικογένειές τους που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση. Και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ.

















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου