Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΊΟΝ ΤΎΠΟΥ 24/10/2012

                                                         ΔΕΛΤΊΟΝ    ΤΎΠΟΥ 

Τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου Εμ.Παυλής,Κων/νος Καραδήμας και Αθανάσιος Μπάτης επισκέφθηκαν σήμερα 24/10/2012 τον Ταξίαρχο Διοικητή της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών ,ταξίαρχο κο  Χρίστο Σίμο στο γραφείο του.Ο ταξίαρχος δέχθηκε τις ευχές μας για καλές αποστολές ,σε μια δύσκολη περίοδο της Πατρίδας.
   Η συζήτηση εποικοδομητική η ανταλλαγή πληροφοριών ικανοποιητική και η εξάντληση σημείων συνεργασίας και συν- εκπαίδευσης των εφέδρων σε εφεδρεία Αξιωματικών με την δύναμη των Πεζοναυτών ,θεμιτή. Δεχθήκαμε την πρόσκληση να παρακολουθήσουμε και να αναλύσουμε ασκήσεις μετά στρατευμάτων . Αναλύσαμε το πρόγραμμα και τους στόχους του Συνδέσμου ,οριοθετώντας τον ρόλο μας εντός των διαταγών της ΔΕΠΑΘΑ.


Η  αναμνηστική φωτογραφία , θυμίζει την θερμή υποδοχή από την επίσκεψη μας στο γραφείο του νέου Ταξιάρχου μας , κου Σίμου. Ευχόμενοι υγεία και καλές αποστολές στο δύσκολο έργω αποχωρίσαμε με ένα Βιβλίο - Δώρο  που παραλάβαμε με την ιστορία των Πεζοναυτών.

 από την αλλαγη Διοικητου 32 ΤΑΞΥΠ και την αντικατάσταση του ταξιάρχου κου Φώτειου Μεσάρη φίλου και συνεργάτη του Συνδέσμου μας.(φώτο αρχείου).

                                                                                                        Για το ΔΣ
                                                                                               Μαργαρίτης Δουμουσιάρης
                                                                                               τ.πρόεδρος κ μέλος του Δ.Σ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου