Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΟΥΣ 1940 ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 


Ο Σύνδεσμος Έφεδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας, τιμά το «Έπος του ’40» με Μελωδικό Ιστορικό Αφιέρωμα και εμπνευσμένος από Έργα των Γιώργου Κατσαρού – Πυθαγόρα! 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου. 

Η Καλλιτεχνική Επιμέλεια του Αφιερώματος ανατέθηκε στη Μουσικοπαιδαγωγό και μαέστρο κα Αγγελική Κοντοπούλου, η οποία αυτή τη φορά συνεργάζεται με Πολιτιστικούς Φορείς της περιοχής μας, όπως: • Μουσική Σχολή ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ, με τη Παιδική Χορωδία του, που θα συνοδεύεται από Ορχηστρικό Τμήμα, με Υπεύθυνους Διδασκαλίας: της Παιδικής Χορωδίας τη κα Αγλαΐα Τραγουδάρα και του Ορχηστρικού Τμήματος το κ. Στέφανο Τραγουδάρα. • Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Δομοκού «Φιλαρέτη», με την αξιοσημείωτη συνοδεία της πρόεδρου του κας Μαίρη Γκούβα και εις ένδειξη καλής γειτονίας και συνεργασίας. • Πολιτιστικός Σύλλογος Συκής «Γ. Ρηματισίδης», με υπεύθυνη την κα Ευτυχία Μαραθά, με προσεγμένη εμφάνιση Χορευτικού Τμήματος. • Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου, με το Χορωδιακό και Ορχηστρικό Τμήμα «Νέας Δημητριάδας», που έχει ακόμη μια φορά ρόλο συντονιστή και με Υπεύθυνη Διδασκαλίας – Διεύθυνσης και Ερμηνείας, τη μαέστρο του κα Αγγελική Κοντοπούλου και με τη συνδρομή του προέδρου κ. Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη.

 Προσκαλούμε τα μέλη του Συνδέσμου μας με τις οικογένειές τους, αλλά και τους φίλους μας να τιμήσουν με τη παρουσία τους και αυτή την Εκδήλωση του Συνδέσμου μας και έτσι, να πλαισιώσουν ιδιαίτερα τη προσπάθεια των συμμετεχόντων. 

Η Εκδήλωση είναι ανοικτή και για το κοινό της περιοχής μας.

Επίσης ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας στις 27/10/2023 και ώρα 11.00 π.μ. θα βρίσκεται στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου και του Δ.Σ. της Σχολής προκειμένου να παρουσιάσουν ένα μουσικό επετειακό πρόγραμμα στην 28η Οκτωβρίου στους παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου