Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΜΠΕΤΑ

 Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας πραγματοποίησε στις 5/7/2023 μουσική βραδια αφιερωμένη στον μεγάλο λαϊκό μουσικοσυνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα που με τα τραγούδια του άφησε εποχή πανελλήνια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο "ΑΥΡΑ" στην παραλία του Αναύρου στο Βόλο, δίπλα στη θάλασσα, με πλήθος κόσμου πάνω από 300 άτομα, από μέλη και φίλους του Συνδέσμου μας να παρευρίσκονται στην μεγάλη αυτή μουσική βραδιά. 

Επίσης παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Βόλου και του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ κ. Γ. Βλιώρα παρευρέθηκε και απήφθηνε χαιρετισμό το μέλος του Δ.Σ. κα Αγγελική Τομαρά,  ο Δημοτικός Σύμβουλος &  Πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ & του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου κ. Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, η κα Βάσω Παπαδανιήλ Διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου Βόλου, πολλοί φίλοι Συλλόγων του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας και Τρικάλων.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την γευστική κουζίνα του Ιστορικού Κέντρου "ΑΥΡΑ", που αριθμεί πάνω από 113 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στο Βόλο και είναι από από τα παλαιότερα κέντρα. 

Την μουσική βραδιά αποτελούσαν το μουσικό τμήμα (ορχήστρα και χορωδία) του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου που απέδωσε θαυμάσια 40 τραγούδια του αξέχαστου Γιώργου Ζαμπέτα συνοδεία της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια της κας Αγγελικής Κοντοπούλου, η οποία και οργάνωσε όλη αυτή την καλλιτεχνική βραδιά. Σολίστ η κα Δήμητρα Μαρκάτα σόλο μπουζούκι ο κ. Μιχάλης Άγγελος Θωμάς, ηχολήπτης ο κ. Σωκράτης Γεωργιάδης. Η κα Ειρήνη Φουστάνια εκπαιδευτικός έκλεισε τη βραδιά διαβάζοντας λίγα λόγια για τη ζωή και το μεγάλο και σπουδαίο έργο του Γιώργου Ζαμπέτα.

Το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας ήταν ορατό από την έντονη παρουσία του κόσμου που απόλαυσαν την μουσική αυτή πανδαισία ηχοχρωμάτων φωνών και ορχήστρας και άφησαν ανεξίτηλα την σφραγίδα της καλλιτεχνικής τους αρτιότητας από την φανταστική ερμηνεία των τραγουδιών του μεγάλου αυτού συνθέτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την άψογη διοργάνωση της μουσικής βραδιάς στην ορχήστρα, τη χορωδία και την μαέστρο της κα Αγγελική Κοντοπούλου καθώς και την στήριξη και βοήθεια της Σοφίας Σωτηροπούλου.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου