Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ 22-30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 ΣΤΟ ΒΟΛΟ

 Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας συμμετέχει εθελοντικά στους Παγκόσμιους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες Νέων που θα γίνουν στο Βόλο από 22 έως 30 Ιουλίου 2023. Βοηθάμε έτσι στην επιτυχή υλοποίηση της διοργάνωσης με μια ομάδα εφέδρων αξιωματικών που εθελοντικά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που διοργανώνει ο Ναυτικός  Όμιλος Βόλου & Αργοναύτες.

Ανταποκριθήκαμε έτσι άμεσα στο αίτημά τους για υποβοήθηση του μεγάλου αυτού έργου ως αναφορά την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, των σκαφών και κινητών υλικών των αθλητών που έρχονται για το μεγάλο αυτό σκοπό & πάνω από 40 χώρες.

Πάνω από 400 πληρώματα και 40 και πλέον χώρες συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νεων ILCA4 που φιλοξενεί ο Βόλος από 22 έως 30 Ιουλίου.
Χθες πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Βόλου η τελετή έναρξης της διοργάνωσης ενώ είναι η πρώτη φορά που η πόλη φιλοξενεί μια τόσο σημαντική διοργάνωση.
Η τελετή έναρξης ξεκίνησε με την παρέλαση των αθλητών κατά μήκους της παραλιακής οδού από το ύψος της Κ. Καρτάλη, ενώ συνόδευε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου.

Ορισμένα πλάνα είναι από την προσπάθεια πυροσβεστικού αεροσκάφους CANADAIR που επιχειρούσε στην περιοχή και ανεφοδιάζονταν δίπλα μας. Ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας με τις ομάδες πυροπροστασίας όλη την ημέρα και νύχτα στις κρίσιμες ώρες ήταν παρόν και στην ασφάλεια-φύλαξη των εγκαταστάσεων και σκαφών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και στην περιφρούρηση πυρκαγιών  






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου