Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου έχει αναλάβει για τον Ιούλιο του 2023 τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Νεότητας καθώς και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της ίδιας κλάσης που θα προηγηθεί σε σειρά, μεταξύ των ημερομηνιών 14-31 Ιουλίου 2023.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου και στην ευρύτερη περιοχή του Αναύρου. Στο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν περισσότεροι από 560 αθλητές και συνοδοί από 46 χώρες, επιτροπές αγώνων και Ομοσπονδιών καθώς και μεγάλος αριθμός ατόμων που θα πλαισιώνουν τις ομάδες οργάνωσης και διεξαγωγής.

Σημαντική θα είναι η συμβολή των εθελοντών που προσκαλεί ο Όμιλος να βοηθήσουν στην υλοποίηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας, το οποίο φιλοξενεί η πόλη μας.

Για τον λόγο αυτό απευθυνόμαστε στα μέλη μας που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν εθελοντικά στο κάλεσμα αυτό και υποβοηθώντας στην ασφάλεια της διεξαγωγής και των χώρων - εγκαταστάσεων.

Ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας αποφάσισε να βοηθήσει στην προσπάθεια και το κάλεσμα του ΝΟΒ με μια ομάδα Εφέδρων Αξιωματικών του Συνδέσμου μας, που θα βοηθήσει στην περιφρούριση και ασφάλεια των χώρων & εγκαταστάσεων όπου θα διεξαχθούν οι Αγώνες. Το ωράριο θα μας κοινοποιηθεί αργότερα από τον ΝΟΒ, αλλά θα είναι μερικές ώρες το απόγευμα μέχρι 21.00.

Όποιοι συνάδελφοι επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά στην προσπάθεια αυτή να απευθύνονται στο γραφείο μας μέχρι 29 Μαϊου 2023 και να εγγράφονται στην ομάδα αυτή του ΣΕΑΝ.     




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου