Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 1ης ΤΑΞΑΣ

 Πραγματοποιήθηκε στις 4/5/2023 εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου & Μελών του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας στον Διοικητή της 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Σταμνά στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.

Μέσα σε άριστο κλίμα μας υποδέχτηκε ο κ. Διοικητής στο γραφείο του όπου είχαμε την δυνατότητα να γνωριστούμε από κοντά και να μιλήσουμε για την αποστολή , τους στόχους και σκοπούς και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας. Επίσης ο κ. Διοικητής μας ενημέρωσε για την αποστολή και τις δραστηριότητες της 1ης ΤΑΞΑΣ. Μέσα στο ιδιαίτερα θερμό κλίμα μας δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουμε και για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων και την πρόσκληση να επισκεφτούμε την 1η ΤΑΞΑΣ με τα μέλη του Συνδέσμου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διοικητή της 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχο κ. Γ. Σταμνά, για τη θερμή υποδοχή και το άριστο κλίμα που είχαμε κατά την διάρκεια της παραμονής και συνομιλίας μας. 

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν από τον ΣΕΑΝ Μαγνησίας ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Καραδήμας, ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Σιαφάκας και ο Έφορος  κ. Βασίλης Νικολάου.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου