Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Αλλαγή «φρουράς» στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και στην 1η ΤΑΞΑΣ

 

αλλαγή-φρουράς-στην-32η-ταξιαρχία-πεζ-922080

Διοικητής στο Στρατόπεδο Γεωργούλα ο ταξίαρχος Γ. Παπαγεωργίου, στην Αεροπορία Στρατού ο Γιώργος Σταμνάς

Οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις φέρνουν αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο στρατόπεδο Γεωργούλα, καθώς επίσης και στην 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο, όπου είναι η έδρα της Αεροπορίας Στρατού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, καθήκοντα διοικητή στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, στον Βόλο, καθώς ο νυν διοικητής, ταξίαρχος Ιωάννης Κορέλης, τοποθετήθηκε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα. Επίσης, ο μέχρι πρότινος διοικητής Σαράντης Τυλιγαδάς, τοποθετήθηκε στην 1η ΜΠ «Σμύρνη», στη Βέροια. Η τελετή παράδοσης-παραλαβής αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Ο ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου αναλαμβάνει διοικητής στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Παράδοση- παραλαβή στην 1η ΤΑΞΑΣ

Την ίδια ώρα ο μέχρι πρότινος διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, ταξίαρχος Ιωάννης Χειμαριός, παραδίδει καθήκοντα στον νέο διοικητή, ταξίαρχο Γεώργιο Σταμνά.

Η παράδοση-παραλαβή θα γίνει κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής την ερχόμενη Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 11 το πρωί.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σταμνάς έχει μακρά θητεία στην 1η ΤΑΞΑΣ, ενώ ο Χειμαριός μετατίθεται στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή Αεροπορίας Στρατού.

Ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας τους εύχεται καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου