Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 1ης ΤΑΞΑΣ & 32ης ΤΑΞΠΖΝ


Την Τρίτη 14 Μαρτίου  πραγματοποιήθηκε στο Α/Δ Στεφανοβικείου, η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοίκησης της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, παρουσία του Διοικητή 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστράτηγου Ιωάννη Τσιόπλου, από τον Ταξίαρχο Ιωάννη Χειμαριό στον Ταξίαρχο Γεώργιο Σταμνά.

Στην τελετή παρευρέθηκαν η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζωή (Ζέτα) Μιχαήλ Μακρή, o Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος ο οποίος προέστη της τελετής, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, καθώς επίσης και εκπρόσωποι θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας.

Από τον ΣΕΑΝ Μαγνησίας στην τελετή παρευρέθηκε  το μέλος του Δ.Σ. κ. Λεωνίδας Μαραγκός.











Την Τετάρτη 15/3/2023 στην έδρα της 32 ΤΑΞΠΖΝ πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής διοικήσεως από τον Ταξίαρχο κ. Ι. Κορέλη στον Ταξίαρχο κ. Γ. Παπαγεωργίου. Στην τελετή παρευρέθηκε ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος κ. Σ. Τυλιγαδάς, η πολιτειακή και στρατιωτική ηγεσία της περιοχής, ο ΑΔΦΒ και Διοικητής 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχος κ. Γ. Σταμνάς.

Από το ΣΕΑΝ Μαγνησίας στην τελετή παρευρέθηκε το μέλος του Δ.Σ. κ. Βασίλειος Νικολάου.





Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στους νέους Διοικητές της 1ης ΤΑΞΑΣ και 32ης ΤΑΞΠΖΝ καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου