Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ κ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα 22/12/2022 εθιμοτυπική επίσκεψη του Βουλευτή Μαγνησίας κ. Κων/νου Μαραβέγια στο γραφείο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας. Παρόντες στην επίσκεψη ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Καραδήμας και τα μέλη του Δ.Σ. Σιαφάκας Β., Γκανάτσιος Σ., Στρίγκος Ελ., Μπάτης Αθ., 

Ο κ Μαραβέγιας ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας για την ιστορία του Συνδέσμου μας, τις δραστηριότητες που υλοποιεί όλα αυτά τα χρόνια και το ρόλο που διαδραματίζει στην περιοχή μας με το εθελοντικό και κοινωνικό του έργο.

Υπέβαλε δε, στον κ. Βουλευτή επιστολή με τα αιτήματα και τις προτάσεις του Συνδέσμου μας τις οποίες και ανέλυσε διεξοδικά και αφορούν στην βελτίωση και ανέλιξη της εφεδρείας και στον καθοριστικό ρόλο των ΣΕΑΝ στην ουσιαστική αναβάθμιση της εφεδρείας στη χώρα μας.

Ο κ. Μαραβέγιας δεσμεύτηκε ότι θα μελετήσει τα αιτήματα και τις προτάσεις του ΣΕΑΝ Μαγνησίας και θα τα προωθήσει σχετικώς με επερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων και στον κ. ΥΕΘΑ  ώστε να λάβει σχετικές απαντήσεις. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου