Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ - ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΑΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 Ένα νέο βιβλίο- πόνημα του εκλεκτού συναδέλφου εφέδρου αξιωματικού κ. Χαράλαμπου Γάτου, Θεολόγου και Δικηγόρου, μέλους του ΣΕΑΝ Μαγνησίας, είναι πραγματικότητα και μας το έστειλε πριν λίγες μέρες να κοσμεί την βιβλιοθήκη του Συνδέσμου μας και το οποίο κάθε μέλος μας μπορεί να το διαβάζει.

 Το έργο έχει θέμα : " Ο Επίσκοπος Λαρίσης & Πλαταμώνος Αμβρόσιος Κασσάρας & η καθαίρεσή του", το οποίο και προλογίζει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης & Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Το βιβλίο έπειτα από την σχετική συναίνεση και συζήτηση που είχε ο Πρόεδρος μας κ. Κ. Καραδήμας με τον συγγραφέα κ. Χαράλαμπο Γάτο θα παρουσιασθεί σε ειδική εκδήλωση του ΣΕΑΝ Μαγνησίας σε τόπο και χώρο που θα ορισθεί από κοινού.

Εκφράζουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο τα θερμά μας συγχαρητήρια στον εκλεκτό συνάδελφό μας κ. Γάτο Χαράλαμπο για την προσπάθεια και κατάθεση ψυχής στο νέο του έργο και η Παναγία και ο Άγιος Νικήτας να τον οδηγούν σε δρόμους προσφοράς και δημιουργίας.

Του ευχόμαστε δε για την ονομαστική του εορτή ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους να έχει υγεία έτη πολλά Παναγιοσκέπαστα και Αγγελοφρούρητα.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου