Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 32ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ

 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 18/6/2021 και ώρα 10.00 π.μ., από τον Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας, εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας με τον Διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Δρόσο. Από το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ παρευρέθηκαν δύο μέλη λόγω των περιοριστικών μέτρων, ο Πρόεδρος Εφ Τχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας και ο Αντιπρόεδρος Εφ. Λγός (ΥΠ) κ. Βασίλειος Σιαφάκας.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα μας υποδέχθηκε θερμά ο Διοικητής στο γραφείο του, όπου έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο κ. Κ. Καραδήμα  και τον Αντιπρόεδρο κ. Β. Σιαφάκα για την ιστορία, τις δραστηριότητες, τους στόχους του Συνδέσμου μας.

Έγιναν επίσης γνωστά τα αιτήματα του Συνδέσμου ως αναφορά την εκπαίδευση εφέδρων αξιωματικών και παρακολούθηση ασκήσεων σε συνεργασία με την 32η ΤΑΞΠΖΝ, εκφράστηκαν οι προτάσεις μας πάνω σε θέματα εφεδρείας και συνεργασίας, την συνέχιση των ενημερωτικών ημερίδων στους ΔΕΑ των δύο Ταγμάτων Πεζοναυτών, για τους σκοπούς & τις δραστηριότητες των ΣΕΑΝ και την αποστολή τους. 

Επισημάνθηκε η πολύ καλή συνεργασία με την Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου και τη σίτιση πολλών εφέδρων αξιωματικών σε ημερήσια βάση καθώς την υποστήριξή μας στο έργο της όλα αυτά τα χρόνια με πολλές εκδηλώσεις καθώς και την επισκεψιμότητα των εφέδρων αξιωματικών στα ΚΑΑΥ Μαλακίου & Καλών Νερών.

 Ο κ. Διοικητής άκουσε όλες τις προτάσεις και την ενημέρωση που του έγινε  επί μία περίπου ώρα από το Δ.Σ. και υποσχέθηκε να βοηθήσει όσο μπορεί για την υλοποίηση των περισσοτέρων αιτημάτων. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διοικητή της 32ης ΤΑΞΠΖΝ Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Δρόσο για την φιλοξενία του και το άριστο κλίμα που επικράτησε κατά την διάρκεια της ενημέρωσης και της συζήτησης που είχαμε.  Επίσης να επισημάνουμε την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια με τους Διοικητές της 32ης ΤΑΞΠΖΝ και τους Διοικητές των Ταγμάτων Πεζοναυτών τους οποίους ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά που στέκονται αρωγοί στα αιτήματά μας.


Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου