Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Επαναλειτουργία Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βόλου

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 10/5/2021 επαναλειτουργεί η Λέσχη Αξιωματικών  Φρουράς Βόλου, στο χώρο του Roof Garden. Ένας από τους πιο ωραίους χώρους της ΛΑΦ που με πολύ προσοχή επιμελήθηκαν τα στελέχη της, θα μπορούν να επισκέπτονται  και οι Έφεδροι Αξιωματικοί του νομού μας με το Δελτίο Εισόδου το οποίο εκδίδεται από την ΛΑΦ Βόλου.

Για να βγάλει Δελτίου Εισόδου ένας Έφεδρος Αξιωματικός χρειάζεται φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας, βεβαίωση απόν ΣΕΑΝ Μαγνησίας ότι είναι εγγεγραμμένος και έχει τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή του στον Σύνδεσμό μας και δύο φωτογραφίες. Τα δικαιολογητικά τα πηγαίνει ο ίδιος στη ΛΑΦ και τα καταθέτει πληρώνοντας 36€ ετήσια συνδρομή, καθημερινά από 8.00πμ.-13.30.

Το ωράριο λειτουργίας του εστιατορίου είναι 13.00-16.00 το μεσημέρι και 20.00 - 23.00 το βράδυ. Σερβίρονται της ώρας φαγητά και σαλάτες και αλοιφές, ούζο, τσίπουρο, παγωτά και ποτά.

Παρακαλούμε τα μέλη μας με τις οικογένειές τους να επισκεφθούν την ΛΑΦ Βόλου, ένα μέρος που αποτελεί κόσμημα για την πόλη μας, για την ποιότητα και το περιβάλλον του.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου