Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Επαναλειτουργία Γραφείου Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας στις 17/5/2021

 Αγαπητοί συνάδελφοι Χριστός Ανέστη!


Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 17/5/2021 και κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 6-8μμ, θα επαναλειτουργήσει το γραφείο του Συνδέσμου μας το οποίο ήταν κλειστό λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.
Τα μέτρα προστασίας θα συνεχίσουν να ισχύουν στο γραφείο μας για την ασφάλεια όλων μας δηλαδή στο γραφείο θα μπορεί να εισέρχεται ένα  ένα μέλος με μάσκα και όταν τελειώνει θα εισέρχεται ο επόμενος.Θα υπάρχουν στον εξωτερικό χώρο και σε απόσταση καρέκλες που θα μπορούν τα μέλη μας να κάθονται. 
Έτσι όποιο μέλος μας επιθυμεί να τακτοποιήσει συνδρομές, δωρεές, ταυτότητες, βεβαιώσεις για την Λ.Α.Φ Βόλου και οποιοδήποτε άλλο θέμα από Δευτέρα θα είμαστε ανοιχτά.
Σας θυμίζουμε επίσης ότι οι κάτοχοι Δελτίου Εισόδου για την Λέσχη Αξιωματικών θα μπορούν να επισκέπτονται την Λέσχη μεσημέρι 13.00 έως 16.00 και βράδυ 20.00 έως 11.00 για φαγητό, ποτό, παγωτό με την οικογένειά τους, στο χώρο που βρίσκεται το Roof Garden.
Επίσης το Στρατιωτικό Πρατήριο Βόλου για αγορές μάρκετ και στρατιωτικά ρούχα.
Τα ΚΑΑΥ Μαλακίου και Καλών Νερών θα μπορείτε να τα επισκέπτεστε σε ημερήσια βάση, όταν αυτά ανοίξουν για την θερινή σεζόν, με την επίδειξη της στρατιωτικής σας ταυτότητας και αποκλειστικά μόνος σας ή με την οικογένειά σας μόνο για μπάνιο, φαγητό, ποτό.
Για οποιοδήποτε άλλο θέμα θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στο γραφείο μας.
Όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να συμμετέχει στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΣΕΑΝ Μαγνησίας για να βοηθήσει στα σχολεία Εφέδρων Αξιωματικών που γίνονται κάθε χρόνο απλά δηλώστε το μας.
Θα χαρούμε επίσης αν γνωρίζετε κάποιο φίλο ή συγγενή που υπηρέτησε ως Έφεδρος Αξιωματικός στο Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία να τον εγγράψουμε στον Σύνδεσμό μας, ώστε να αυξήσουμε την δύναμη του Συνδέσμου μας.
Τα τηλέφωνα, ο λογαριασμός του Συνδέσμου μας για κατάθεση συνδρομών-δωρεών και οποιοδήποτε νέο θα μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας  http://seanmagnisias.blogspot.gr  
 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

Κων/νος Γ. Καραδήμας
Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου