Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα Προέδρου Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας

 







Αγαπητά Μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας, ΚΑΛΗ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Στη μεγάλη δοκιμασία που περνάει όχι μόνο η Πατρίδα μας αλλά ολόκληρος ο πλανήτης μας εδώ και ένα χρόνο, στο νου μας έρχονται οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των υγειονομικών της χώρας μας να βοηθήσουν όσο μπορούν τους συνανθρώπους μας που νόσησαν και νοσούν. Όλους αυτούς που κατέληξαν από τον αδυσώπητο ιό και στεκόμαστε ιδιαίτερα στις οικογένειες τους που βιώνουν την απώλεια των αγαπημένων τους ανθρώπων. Μια δοκιμασία που είχε χρόνια να βιώσει η ανθρωπότητα και που με την ίδια δύναμη και κουράγιο πρέπει να την ξεπεράσουμε όλοι μαζί βάζοντας την ατομική μας ευθύνη ασπίδα στην διασπορά του ιού, ενός ιού που δεν επιλέγει χρώμα και κοινωνική κατάσταση. Ας μείνουμε λοιπόν ασφαλείς κάνοντας τα αυτονόητα & ακούγοντας τις συμβουλές των ειδικών.

Ως αναφορά τα του οίκου μας, πέρασε μια χρονιά που δυστυχώς, βάζοντας πρώτα και πάνω από όλα την ασφάλεια των μελών μας και με απόφαση του Δ.Σ., οι περισσότερες δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί από το Δ.Σ. δεν πραγματοποιήθηκαν, αν και ήταν όλες αξιόλογες και με πολύ μεράκι προετοιμασμένες, λόγω των 75 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου μας.

Ευελπιστούμε τη νέα χρονιά να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τις περισσότερες από τις προγραμματισμένες δραστηριότητές μας και να μπορέσουμε να ανταμώσουμε από κοντά με όλα τα μέλη και τους φίλους μας.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι όλη την χρονιά που πέρασε το Δ.Σ. & ο Σύνδεσμός μας ήταν σε εγρήγορση και αυξημένη επαγρύπνηση και σε συνεχή επικοινωνία με τις Ε.Δ. της περιοχής, λόγω των καταστάσεων που δημιουργήθηκαν με τους γείτονές μας. Και φυσικά έτσι θα είμαστε όσο κι αν χρειαστεί, πάντα στις επάλξεις και έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε κάλεσμα των Ε.Δ.

Αγαπητοί συνάδελφοι, ευχή μας είναι το 2021 να είναι μια χρονιά που θα σημάνει το τέλος της πανδημίας και θα είναι μια χρονιά δημιουργικής αναγέννησης. Να βγούμε από το σκοτάδι αυτό αναβαπτισμένοι, πιο σοφοί, πιο υγιείς, πιο άνθρωποι, χαράζοντας μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα για το καλό όλων μας.  

Το 2021 θα γιορτάσουμε  περήφανα όλοι οι Έλληνες απανταχού τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ένα κομβικό σημείο στην ιστορία των Ελλήνων που καθόρισε την ανεξαρτησία μας, την περηφάνια μας, την ύπαρξή μας ως Έθνος. Ο Σύνδεσμός μας έχει συμπεριλάβει στον προγραμματισμό του για το 2021 εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του και μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Προεδρική μας Φρουρά, σε συνδιοργάνωση με την Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας και το Δήμο Βόλου, προσκαλώντας την να πραγματοποιήσει μια έκθεση ζωγραφικής με τις στολές των ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, 30 έργα του ζωγράφου Ι. Μυλωνά. Ευελπιστούμε να πραγματοποιηθεί για να απολαύσουν όλοι οι κάτοικοι της Μαγνησίας για πρώτη φορά το γεγονός αυτό. Η έκθεση αυτή που θα διαρκέσει έξι ημέρες, πρωί απόγευμα, θα είναι ανοιχτή στο κοινό και εκτός των άλλων θα την επισκεφτούν σχολεία Α/θμιας & Β/θμιας Εκπσης, προσωπικό των Ε.Δ της περιοχής, κ.α.

Θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα για κάθε εκδήλωση που θα πραγματοποιούμε ώστε να συμμετέχετε όλοι σε αυτές. 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος

Κων/νος Γ. Καραδήμας

Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου