Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΟΕΑ : Επιστολή στον ΥΕΘΑ με θέμα την αποκατάσταση της αδικίας επί των Εφέδρων Αξιωματικών

 

Η Ανωτάτη Πανελλήνιος Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών απέστειλε επιστολή προς τον ΥΠΕΘΑ κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο δια της οποίας ζητά την αποκατάσταση της αδικίας που εγένετο επί των υπηρετούντων και υπηρετησάντων Εφέδρων Αξιωματικών κατά το θέρος του 2020, περίοδο που η τουρκική προκλητικότητα ήταν στα ύψη, κατά την οποίαν οι συνάδελφοί μας βρίσκονταν μαζί με τα  μόνιμα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων επί των Εθνικών Επάλξεων νυχθημερόν, αλλά εξαιρέθηκαν από την αμοιβή που εδόθη εις τους μονίμους.

Ως ΣΕΑΝ Μαγνησίας, συγχαίρουμε την ΑΠΟΕΑ που με δική της πρωτοβουλία έσκυψε στο αίτημα Δόκιμου Εφέδρου Αξιωματικού ο οποίος κατάλαβε την οικονομική αδικία που προέκυψε εις βάρος των Δόκιμων Εφέδρων Αξιωματικών που διατέλεσαν ή διατελούν την ίδια υπηρεσία επιφυλακής με τους μονίμους συναδέλφους τους οι οποίοι και πήραν το ανωτέρω επίδομα. 

Τέτοια θέματα όπως και άλλα σχετικά που αφορούν τυχόν προβλήματα των Δ.Ε.Α θα πρέπει άμεσα να ενημερώνουν τους κατά τόπους ΣΕΑΝ ή την ΑΠΟΕΑ ώστε άμεσα να επιλαμβάνεται του θέματος και να το επιλύει με τον πιο κατάλληλο τρόπο.  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου