Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας, έπειτα από τακτική συνεδρίαση στις 2/9/2020, αποφάσισε την ακύρωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του, λόγω των τελευταίων μέτρων που ισχύουν για τον κορονοϊό από την Πολιτική Προστασία για το Δήμο Βόλου.
Με σεβασμό πάνω από όλα για την προστασία της υγείας των μελών μας και των πολιτών και σεβόμενοι τα μέτρα της πολιτείας, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τις παρακάτω προγραμματισμένες εκδηλώσεις:
1) Στις 15/9/2020 την εορτή του Προστάτη των Εφέδρων Αξκών Αγίου Νικήτα και την Ημέρα Τιμής & Μνήμης του Εφέδρου Αξιωματικού, στο Μνημείο Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών.
2) Την ετήσια διοργάνωση των Δ' Πανελλήνιων Σκοπευτικών Αγώνων Εφέδρων Αξιωματικών στο Βόλο
στις 4/10/2020, στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου.
3) Την εκδήλωση προς τιμή της Προεδρικής Φρουράς με την έκθεση ζωγραφικής του Ι. Μυλωνά με θέμα: Ευζωνική στολή - Η Ιστορική Διαδρομή της" στις 18-24/10/2020, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, με ευκαιρία της συμπλήρωσης των 75 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου μας (1945), τον εορτασμό συμπλήρωσης 152 χρόνων από την ίδρυση της Προεδρικής Φρουράς και των 76 χρόνων από την απελευθέρωση του Βόλου από τα ναζιστικά στρατεύματα.

Ζητούμε την κατανόηση των μελών μας για την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά βάλαμε πάνω από όλα την προστασία της υγείας των μελών μας και των καλεσμένων πολιτών και το σεβασμό προς τις οδηγίες και εντολές της πολιτικής προστασίας, αποφάσεις που σαν Σύνδεσμος και Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου πρέπει να τηρήσουμε για την προστασία όλων μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου