Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

Ενημερώνουμε τους εφέδρους αξιωματικούς του Συνδέσμου μας ότι στο πλαίσιο ενημέρωσης εφέδρων που γίνεται από το ΓΕΣ και τις κατά τόπους Μονάδες Επιστράτευσης, κατά διαστήματα, οι έφεδροι αξιωματικοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα κατά την είσοδό και συμμετοχή τους σε κάθε είδους ενημέρωση ή άσκηση με Φύλλο Ατομικής Πρόσκλησης. 

Αν και το Φ.Α.Π γράφει από πίσω οδηγίες καλό θα είναι να έχετε μαζί σας το Ειδικό Φύλλο Πορείας και το Ατομικό βιβλιάριο Μεταβολών & Εκπαιδεύσεως, την Αστυνομική σας ταυτότητα και την Στρατιωτική σας ταυτότητα που έχετε πάρει από το ΓΕΕΘΑ μέσω του Συνδέσμου μας.

Αν είναι άσκηση περισσοτέρων ημερών η συμβουλή μας είναι να έχετε μία καθαρή φόρμα παραλλαγής με τα διακριτικά του βαθμού σας και του όπλου ή Σώματος που ανήκετε, τα δικά σας άρβυλα,  τα οποία και θα χρησιμοποιήσετε τις μέρες της άσκησης, καθώς και εσώρουχα, κάλτσες, ξυριστικά, slippingbunk και υπόστρωμα. Όλα αυτά σε ένα σακίδιο πλάτης. Όπως θα διαπιστώσετε μετά, όλα αυτά θα σας φανούν ιδιαίτερα χρηστικά. Μην ξεχάσετε να πάρετε βεβαίωση συμμετοχής από την άσκηση που συμμετείχατε για να την χρησιμοποιήσετε στην εργασία σας, ως δικαιολογητικό. Επίσης καλό θα είναι να ενημερώσουν και το βιβλιάριο ατομικών μεταβολών με σφραγίδα.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί για λόγους υγείας να παρουσιαστεί σε ενημέρωση ή άσκηση μπορεί να έρχεται σε επαφή με το κατά τόπους Φρουραρχείο το οποίο και θα τον κατατοπίσει ανάλογα για τις ενέργειες που θα πρέπει να προβεί.

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε στον Σύνδεσμό μας για να σας κατατοπίσει ανάλογα.


Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου