Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΕΥΧΕΣ Σ.Ε.Α.Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφιες 25 μαρτιου 1821

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφιες 25 μαρτιου 1821

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας εύχεται στα μέλη του και στους εορτάζοντες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ 

Αγαπητά μέλη μας στο δύσκολο αυτό αγώνα που δίνει όχι μόνο η πατρίδα μας αλλά και όλη η υφήλιος & στο πλαίσιο των αρχών και ιδανικών που μας διέπουν ως έφεδροι αξιωματικοί θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να φροντίσετε όσους συνανθρώπους στην γειτονιά σας έχουν ανάγκη από βοήθεια, αυτούς που είναι υπερήλικες και μόνοι τους και δεν έχουν την στήριξη και βοήθεια  κανενός, να δώσετε το απόθεμα της ψυχής σας και να συνδράμετε όσο μπορείτε σε αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. 
Από ένα λόγο παρηγορίας, συμπαράστασης, είτε φροντίζοντας να έχουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό, κάποια φάρμακα που θα χρειαστούν να τους πάτε, γιατί δεν μπορούν να βγουν έξω είτε φοβούνται λόγω του ιού.
Να ξέρετε ότι αυτό που θα κάνετε σας τιμά ιδιαίτερα και θα είναι ένα μετάλλιο ήθους και προσφοράς στο συνάνθρωπό μας, Μην διστάζετε κάντε το τώρα, γιατί αυτοί οι άνθρωποι  έχουν ανάγκη από αγάπη και φροντίδα και όλοι εμείς, ως άνθρωποι και δη έφεδροι αξιωματικοί το γνωρίζουμε καλύτερα από όλους και πρέπει να το πράξουμε με την καρδιά μας.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα, καρποφόρα και δημιουργικά. Παναγιοσκέπαστα & Αγγελοφρούρητα με ειρήνη,  αγάπη, ομόνοια και ενότητα προχωρώντας όλοι μαζί ενώνοντας τις καρδιές μας και γεμίζοντας τες  με το αθάνατο κρασί της νίκης του ΄21.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ "ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ"!!!


Ο Πρόεδρος & το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου