Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Σ.Ε.Α.Ν ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑ & ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ & ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ


Ενημερώνουμε τα μέλη & τους φίλους του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 στον αύλειο χώρο του γραφείου μας και μέσα στο Πάρκο των Εφέδρων Αξιωματικών στην Νέα Ιωνία, το Διοικητικό Συμβούλιο ετοίμασε εκδήλωση προς τιμή του Προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Νικήτα, καθώς και την Ημέρα Τιμής & Μνήμης του Εφέδρου Αξιωματικού.

Όπως θα δείτε παρακάτω το πρόγραμμα εκτός των άλλων περιλαμβάνει και την παρουσία χορωδιακού και χορευτικού συγκροτήματος από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Βόλου, με χοράρχη την κα Αγγελική Κοντοπούλου (χορωδία) & χοροδιδάσκαλο τον κ. Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη (χορευτικό).

Μετά το πέρας της εκδήλωσης στον αύλειο χώρο θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με μουσική για όλους.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα μιας και η εκδήλωση αυτή είναι από τις σημαντικότερες που γίνονται από τον Σύνδεσμό μας & στην οποία έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν η πολιτειακή & στρατιωτική ηγεσία του νομού μας.

Ο Σύνδεσμός μας φέτος θα τιμήσει δύο εκλεκτά μέλη του, για την πολύτιμη προσφορά και συμπαράστασή τους, τον Εφ. Αξκό κ. Στέργιο Παπαευσταθίου και τον κ. Σωτήριο Χατζόπουλο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο τους ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη τους.





  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου