Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Εθελοντικός καθαρισμός ΣΕΑΝ Μαγνησίας με την ΜΚΟ Let' s Do It Greece στις 7/4/2019



Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον ετήσιο εθελοντικό καθαρισμό του ΣΕΑΝ Μαγνησίας, με την συνεργασία της ΜΚΟ Let's do it Greece,  ότι την Κυριακή 7/4/2019 και ώρα 11.00 π.μ. στην πρώτη μεγάλη παραλία του Αγίου Στεφάνου θα συναντηθούμε για να καθαρίσουμε και να εξωραΐσουμε την παραλία και τον περιβάλλοντα χώρο. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει μαζί του σακούλες, γάντια, και εργαλεία, που θα μοιράσουμε στα μέλη μας, για την υποβοήθηση και ασφαλή υλοποίηση του έργου μας.

Η δραστηριότητα αυτή γίνεται για 4η συνεχή χρονιά από τον Σύνδεσμό μας. Όσοι έχουν θα βάλουν την μπλε μπλούζα του Συνδέσμου μας, με το μπλε τζόκευ και θα έρθουν.Οι υπόλοιποι θα φορέσουν ότι θέλουν.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στην δραστηριότητα από την ΜΚΟ . 

Μετά το πέρας της δραστηριότητας θα καθίσουμε στο χώρο και θα τσιμπήσουμε κάτι μιας και Δ.Μ. προβλέπεται από τον Σύνδεσμο. Όσοι έρθουν δεν θα χάσουν...

Σας περιμένουμε όλους για να ομορφύνουμε  την περιοχή μας και να κάνουμε το χρέος μας που δεν είναι άλλο από την εθελοντική προσφορά μας στον συνάνθρωπο και στο περιβάλλον το οποίο ζούμε.

Δηλώστε συμμετοχή στο παρακάτω τηλέφωνο για να κανονίσουμε καλύτερα την Δ.Μ.(διοικητική μέριμνα) 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980203223 Εφ. Τχης (ΠΖ) Καραδήμας 

Κων/νος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου