Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Σ.Ε.Α.Ν ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Προεπισκόπηση


Αγαπητοί συνάδελφοι σας κοινοποιούμε προς ενημέρωσή σας τα παρακάτω:

1) Την 15η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο χώρο του γραφείου μας θα
πραγματοποιηθεί ο εορτασμός του προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών Μεγαλομάρτυρα Αγίου Νικήτα με αρτοκλασία, λιτάνευση της εικόνας γύρω από το γραφείο μας και παράλληλα ο εορτασμός της Ημέρας Τιμής και Μνήμης του Εφέδρου Αξιωματικού με επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας. Στην συνέχεια θα δοθεί μικρή δεξίωση με φαγητό -ποτό στην αυλή του γραφείου μας. 
Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για το Διοικητικό Συμβούλιο η συμμετοχή σας μαζί με την οικογένειά σας σε αυτή την εκδήλωση την πιο σημαντική του Συνδέσμου μας. 

2) Όσοι από εσάς δεν έχουν τακτοποιήσει οικονομικά την ετήσια συνδρομή τους για το 2018 (10€) τους παρακαλούμε θερμά για την τακτοποίησή της, γιατί αυτή αποτελεί την μόνη πηγή εσόδων του Συνδέσμου μας.

3) Το Διοικητικό Συμβούλιο όπως άλλωστε σας έχουμε ξαναπεί θα ήθελε να είστε σε συνεχή επαφή μαζί μας, να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας που με τόσο κόπο γίνονται, γιατί θεωρούμε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια η οποία πρέπει να ανταμώνει σε κάθε εκδήλωση με σκοπό την γνωριμία των μελών του, την ανάπτυξη ειλικρινούς φιλίας και ευγενούς άμιλλας και την πραγματοποίηση από κοινού εκδηλώσεων με σκοπό την ανάδειξη του εφεδρικού κινήματος και του Συνδέσμου μας στην κοινωνία, μιας και ο έφεδρος αξιωματικός επιτελεί διπλό ρόλο, αυτή του ενεργού πολίτη και έπειτα του συνειδητού και υπεύθυνου στρατιώτη.
Οι Έφεδροι Αξιωματικοί,  επιφορτίζονται με ένα σπουδαίο ρόλο: να αποτελούν αράγιστη γέφυρα ανάμεσα στον πολίτη και τον στρατιώτη, να εναρμονίζουν αυτές τις δύο μορφές, να τις «συμφιλιώνουν», να τις κρατούν σε ένα διαρκή και γόνιμο διάλογο, σε μια συνεχή επικοινωνία και συνεργασία για το καλό του Έθνους, του Λαού & της Κοινωνίας. 

4) To σταθερό τηλέφωνο του γραφείου μας είναι 2421210250


5)Μην ξεχνάτε να δηλώνετε την συμμετοχή σας, στο γραφείο μας, αν ενδιαφέρεστε, για τη συμμετοχή σας σε ασκήσεις του ΓΕΣ, δια ζώσης  και διαδικτυακά μέχρι 2/9/2018 καθώς και στη δημιουργία Γ΄ Σειράς Εφεδρείας για Εφ. Αξκούς 46 ετών και άνω με λευκό απολυτήριο, στις προθεσμίες που σας έχουμε στείλει στο προσωπικό σας e-mail. Η συμμετοχή σας στο σχολείο τηλεδιάσκεψης εφέδρων αξιωματικών λήγει στις 2/9/2018.Δηλώστε συμμετοχή όσοι είστε 45 ετών και κάτω.




Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου