Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

B΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας και ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου, διοργανώνουν τους Β’ Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Σκοπευτικούς Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών, στις 14/10/2018, με πιστόλι 0,22, στα 25 μέτρα, στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου. Οι Πανελλήνιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών έχουν γίνει πλέον θεσμός, όπως και έγιναν με μεγάλη επιτυχία την περσινή χρονιά με τη συμμετοχή Σ.Ε.Α.Ν. από όλη την Ελλάδα.
Φέτος αναμένουμε με πολλή χαρά και τη συμμετοχή του αδελφοποιημένου Σ.Ε.Α Λεμεσού από την Κύπρο.
Η τιμή συμμετοχής στους αγώνες 15€ (το ποσό περιλαμβάνει 50 σφαίρες-χρήση όπλου-στόχοι-παράβολο στη ΣΚΟΕ).
Ημερομηνία αγώνων Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρες 9.00-14.00
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι ο κάθε συμμετέχων σκοπευτής να έχει δελτίο σκοπευτή από τη ΣΚΟΕ θεωρημένο για το 2018, καθώς και ταυτότητα εφέδρου αξιωματικού εγγεγραμμένου σε ΣΕΑΝ.
Τελευταία εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι στις  1/10/2018, αλλά για να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό συμμετεχόντων, καθώς και αν και πόσοι θα διανυκτερεύσουν από την προηγουμένη ή την προ προηγουμένη μέρα, θα πρέπει να μας το δηλώσετε μέχρι 15/9/2018.
Δίνεται η δυνατότητα διανυκτέρευσης από την προηγουμένη, ή την προ προηγούμενη αν το επιθυμούν, σε δίκλινα δωμάτια στην τιμή των 10€ το άτομο τη βραδιά, σε ξενώνα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βόλου.
Υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας και μέλους της οικογένειας του σκοπευτή, αν το επιθυμεί, πληρώνοντας το αντίστοιχο τίμημα.
Η ανακοίνωση αυτή αφορά τα μέλη των ΣΕΑΝ από όλη την Ελλάδα & Κύπρο, που έχουν τις παραπάνω προϋποθέσεις δηλ. (δελτίο σκοπευτή, ταυτότητα εφέδρου αξ/κού εγγεγραμμένου σε Σ.Ε.Α.Ν. ). Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει δελτίο σκοπευτή, θα πρέπει να εγγραφεί   σε σκοπευτικό σύλλογο της περιοχής του που θα του εκδώσει το δελτίο. Σε περίπτωση που ο σκοπευτής έχει δελτίο σκοπευτή, αλλά δεν έχει όπλο δικό του ή από το Σύλλογό του θα του χορηγήσει ο Σ.Σ.Β., εφόσον μας το κάνει γνωστό μέχρι 15/9/2018.
Επίσης σε περίπτωση που ένας ΣΕΑΝ συμμετέχει στους αγώνες συμπληρώνοντας τρία άτομα, θα συμμετέχει αυτόματα και σε ομαδική κατηγορία.
Παρακαλούνται οι ΣΕΑΝ να αποστείλουν καταστάσεις των σκοπευτών μελών του Συνδέσμου τους, να ελέγξουν ότι πληρούνται τα παραπάνω δικαιολογητικά των συμμετεχόντων μελών τους καθώς και για πόσες μέρες και εάν επιθυμούν να διαμείνουν στο ξενώνα.
Επίσης μετά το αγώνα θα δοθεί γεύμα στην Λ.Α.Φ. Βόλου με τιμή 10€ το άτομο.
Σκοπός μας είναι οι πανελλήνιοι διασυλλογικοί σκοπευτικοί αγώνες εφέδρων αξιωματικών που έχουν γίνει πλέον θεσμός, να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο με την ανάλογη επιτυχία και συμμετοχή.  Επίσης έχουν σκοπό την σύσφιξη σχέσεων ενότητας και καλλιέργειας ευγενούς άμιλλας και αγωνιστικού πνεύματος μεταξύ όλων των Σ.Ε.Α.Ν. της χώρας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία στο 6980203223 (Εφ. Τχη (ΠΖ) κ. Κων/νο Καραδήμα, Πρόεδρο Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας).

Ενημερώνουμε τα μέλη της σκοπευτικής ομάδας του Συνδέσμου ότι προπονήσεις γίνονται στον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου κάθε Τετάρτη 5.30-7.30 μμ και Σάββατο 10.00-12.00 π.μ
Όποιο από τα μέλη μας επιθυμεί να γραφτεί στην σκοπευτική ομάδα του ΣΕΑΝ να περάσει από το γραφείο μας για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας

Ο Πρόεδρος

Κων/νος Γ. Καραδήμας
Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου