Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας

ΝΕΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΤΙΣ 19-5-2017 - ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Καλούνται όσα μέλη μας δεν αντικατέστησαν μέχρι σήμερα τις ταυτότητες τους να το πράξουν υποβάλλοντας τα σχετικά δικαιολογητικά, ήτοι 2 έγχρωμες φωτογραφίες 3Χ3εκ. με πολιτική περιβολή σε λευκό φόντο και ένα πιστοποιητικό τύπου Α΄(τελευταίου 3μηνου) & 5€
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (email)
Ενημερώστε μας για την ηλεκτρονική δ/νσή σας (email) για άμεση και χωρίς έξοδα ενημέρωση, για όσους την  έχουν αλλάξει ή δεν την έχουν δώσει στο γραφείο μας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ
Παρακαλούνται τα μέλη μας να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το 2018, για όσους δεν τις έχουν τακτοποιήσει. Η ετήσια συνδρομή αποτελεί τον κύριο πόρο του Συνδέσμου. Η πληρωμή μπορεί να γίνει στα γραφεία μας Δευτέρα & Πέμπτη 6-8, στη Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου Νέα Ιωνία δίπλα στο Στρατόπεδο.
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ
 Όσα μέλη μας ενδιαφέρονται να εκπροσωπούν τον Σ.Ε.Α.Ν.  στον Δήμο στον οποίο κατοικούν, να το δηλώσουν είτε ηλεκτρονικά, είτε με αίτησή τους στο γραφείο του Συνδέσμου.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν.Μαγνησίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου