Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Πραγματοποίηση ομιλιών από μέλη του ΣΕΑΝ Μαγνησίας


Στις 9/11/2106 και ώρα 18.30 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου πραγματοποιήθηκαν δύο ομιλίες από μέλη του Συνδέσμου μας και συγκεκριμένα από τους κ.κ. Αβραμίδη Κυριάκο, ορθοπαιδικό χειρουργό, Α΄ επιμελητή του Γ.Ν. Λάρισας με θέμα "Παθήσεις του ώμου-Αντιμετώπιση -  Θεραπεία" και  Πούλιο Χρήστο, Δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω, με θέμα : "Διαμεσολάβηση:Ένας νέος θεσμός  εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών και τα πλεονεκτήματά του". Ακροατές ήταν μέλη του Συνδέσμου μας καθώς και εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το παρών έδωσε επίσης ο Υποδιοικητής της 32 ΤΑΞΠΝ Σχης (ΠΖ) κ. Καπραβέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς Υποστράτηγος (Ο) κ. Γκουζής Αθανάσιος.
Και οι δύο ομιλητές ανέπτυξαν αναλυτικά και με πολύ παραστατικό και διαδραστικό τρόπο την εισήγησή τους και απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις που τους υπέβαλαν οι παρευρισκόμενοι.
Τέλος ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Εφ Τχης(ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας ευχαρίστησε θερμά τους ομιλητές για την παρουσίαση των επιστημονικών αυτών διαλέξεων όχι μόνο στα μέλη του Συνδέσμου μας αλλά και στους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων της περιοχής μας.
Τους απένειμε δε το χρυσό μετάλλιο του Συνδέσμου μας μετ' επαίνου για την πολύτιμη βοήθεια, συμπαράσταση στο έργο του Συνδέσμου μας (οι ίδιοι συμμετείχαν και βοήθησαν με το δικό τους τρόπο σε πολλές δραστηριότητες του Συνδέσμου, ασκήσεις, πορείες, μαθήματα Α' βοηθειών κ.α.)
Το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή του 17 Λόχου Διαβιβάσεων της 1ης ΤΑΞΑΣ, για την άμεση ανταπόκριση και αποστολή μικροφωνικής εγκατάστασης για τις ανάγκες των ομιλιών στη ΛΑΦ Βόλου, το προσωπικό της ΛΑΦ Βόλου για την παραδειγματική υποστήριξη και οργάνωση της αίθουσας καθώς το Δ.Σ και τα μέλη μας για την παρουσία τους στην παραπάνω εκδήλωση.





Ο ορθοπαιδικός χειρουργός κ. Κυριάκος Αβραμίδης, Εφ. Λοχαγός (ΥΓ) 








Ο κ. Αβραμίδης Κ., ορθοπαιδικός χειρουργός, κατά την διάρκεια της ομιλίας του


Ο Υποστράτηγος (Ο) κ. Αθ. Γκουζής βραβεύει τον κ. Πούλιο Χρήστο, δικηγόρο, Εφ. Λοχαγό (Σ)

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας κ. Κ. Καραδήμας βραβεύει τον κ. Αβραμίδη Κ. ορθοπαιδικό χεορουργό, Εφ. Λγό(ΥΓ)







Από την ομιλία του δικηγόρου κ. Χρήστου Πούλιου, Εφ. Λγού (Σ)





Ο κ. Χρήστος Πούλιος, δικηγόρος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου