Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Συμμετοχή του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας στην εκδήλωση της 1ης ΤΑΞΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κινηματοθέατρο "ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ", την Κυριακή 20/11/2016 και ώρα 11.30 π.μ., η εκδήλωση που οργάνωσε η 1η ΤΑΞΑΣ στο πλαίσιο του εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ύστερα από πρόσκληση του Δκτή της 1ης ΤΑΞΑΣ, τον Σύνδεσμό μας εκπροσώπησαν οι κ.κ. Σιαφάκας Β., Φώτου Β., Νάσιος Αθ. και Καραδήμας Κων/νος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Βυζαντινή χορωδία του Μουσικού Σχολείου Βόλου όπου ερμήνευσε τροπάρια της Υπεραγίας Θεοτόκου, εν όψει της εορτής της στις 21/11/2106. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο ΑΔΦΒ και Δκτής της 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχος κ. Ι. Μ. Παπαναγνώστου όπου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και έδωσε το στίγμα του εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνειος Οικονόμου, Ιεροκήρυκας της Ι.Μ. Δημητριάδος με θέμα: " Η εκκλησία στους Αγώνες του Έθνους για την Ελευθερία".

Το λόγο πήρε μετά ο καθηγητής Εφαρμοσμένης Οικονομικής, του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δρ. Χρήστος Κόλλιας με θέμα:  " Οικονομία και Ένοπλες Δυνάμεις, ως παράγοντες ισχύος της χώρας".

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από την χορωδία του Μουσικού Σχολείου Βόλου.





Από αριστερά οι κ.κ. Καραδήμας Κ., Σιαφάκας Β και Φώτου Β.

Από αριστερά οι κ.κ. Νάσιος Αθ., Σιαφάκας Β. και Φώτου Β.


Η χορωδία βυζαντινής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βόλου

Ο ΑΔΦΒ και Δκτής 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχος κ. Ι.Μ. Παπαναγνώστου

Ο Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνειος Οικονόμου

Η χορωδία και ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Βόλου

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου