Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Τέλεση διετούς μνημοσύνου για το χαμό των τριών παλικαριών του 505 ΤΠΖΝ

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης στο πεδίο Βολής στις Γλαφυρές, του 505 Τάγματος Πεζοναυτών της 32ης ΤΑΞΠΝ Βόλου, όταν στην 13η βολή, ο όλμος εκπυρσοκρότησε μέσα στον πυροσωλήνα πριν εκτοξευθεί, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σκορπίζοντας το θάνατο.
 
op
 
Νεκροί οι Αναστάσιος Μεζάλας ΕΠΟΠ λοχίας 34 χρόνων, από το Δήμο Βύρωνα Αττικής που διέμενε στο Βόλο παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 9 μηνών, ο Γιώργος Ορφανίδης ΕΠΟΠ λοχίας 33 χρόνων από τις Σέρρες που επίσης διέμενε στο Βόλο, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών 4,5 και 2,5 χρόνων αντίστοιχα και ο 19χρονος οπλίτης Φώτης Ανδρικόπουλος από την Πάτρα που θα απολύονταν στις 20 Οκτωβρίου.
 
Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 τελέστηκε μνημόσυνο για τον Φώτη,τον Αναστάση και τον Γιώργο εντός του στρατοπέδου στο 505 τάγμα πεζοναυτών Βόλου για τους ήρωες που έπεσαν για την πατρίδα πριν δυο έτη.
 
Ο Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Διοικητή της 32 ΤΑΞΠΝ, Ταξιάρχου κ. Α. Πάτσαλου παρευρέθηκε με αντιπροσωπεία του Δ.Σ., αποτελούμενη από τους κ.κ. Καραδήμα Κων/νο, πρόεδρο, Αθανάσιο Νάσιο Γεν. Γραμματέα και Βασίλειο Σιαφάκα μέλος.
Εύχεται δε στους οικείους τους ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές τους
 

 
 
Από το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου