Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Μουσική Βραδιά του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας στις 2/11/2016


Στην τραγουδίστρια του έπους του 1940 Σοφία Βέμπο, αλλά και άλλων γνωστών μεγάλων λαϊκών συνθετών, είναι αφιερωμένη η μουσική βραδιά που ετοιμάζει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας στην Λέσχη Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας στις 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20.00.

Προσκαλούμε λοιπόν τα μέλη μας με τις οικογένειές τους, αλλά και φίλους τους να παρευρεθούν σε αυτό το μεγάλο αφιέρωμα που ετοίμασαν με μεγάλη μαεστρία και αγάπη η κα Αγγελική Κοντοπούλου και ο κ. Κων/νος Βαϊνάς που πάντοτε μας ξαφνιάζουν με την ετοιμότητα και δεξιοτεχνία των μουσικών και χορωδών που θα πλαισιώσουν τη βραδιά αυτή.

Είναι η 4η κατά σειρά μουσική βραδιά που ετοιμάζουν οι ανωτέρω διοργανωτές σε συνεργασία με τον Σύνδεσμό μας. Να πούμε εδώ ότι το μενού είναι ελεύθερο και καθένας μπορεί να παραγγείλει ότι επιθυμεί, το κόστος το οποίο θα πληρώσει ο ίδιος. Συμμετοχή 1€ θα δώσει ο καθένας μας στον ταμία του ΣΕΑΝ για την είσοδο στη ΛΑΦ.

Παρακαλούμε τα μέλη μας να στηρίξουν την εκδήλωση αυτή, που γίνεται με σκοπό την γνωριμία των μελών και τη διασκέδασή τους.


Από το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου