Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Εκδρομή ΣΕΑΝ Μαγνησίας στις Σέρρες στις 2-3/4/2016



Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΕΑΝ Μαγνησίας ότι στις 2-3/4/2016 το Δ.Σ. οργανώνει εκπαιδευτική εκδρομή στις
Σέρρες, Λίμνη Κερκίνη, Οχυρό Ρούπελ, Μονή Τιμίου Προδρόμου, Σπήλαιο Αλιστράτης.
 

Θα θέλαμε αν είναι δυνατόν να μας γνωρίσετε με e-mail (seanmagnisias@yahoo.gr) ή στο τηλέφωνο 6980203223,  το συντομότερο δυνατό τη συμμετοχή σας και πόσα άτομα, για να προχωρήσουμε στην πραγματοποίησή της.
 
Περιμένουμε την επικαιροποίηση της συμμετοχής σας καταβάλλοντας το ποσό των 58€/ άτομο για δίκλινο ή 52€/ το άτομο για τρίκλινο ή 69€/άτομο το μονόκλινο, όλες οι τιμές είναι με πρωινό, το αργότερο μέχρι 16/3/2016 στο γραφείο του Συνδέσμου (Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου-Ν. Ιωνία) Δευτέρα και Πέμπτη 6-8 μ.μ. και πληροφορίες στο τηλέφωνο του προέδρου μας 6980203223.
 
Οι τιμές αυτές ισχύουν αν συμπληρωθούν 45 άτομα και πάνω στο λεωφορείο. Φυσικά μπορούν να έρθουν και οι γυναίκες σας ή φίλοι μαζί σας.
 
Η μία διανυκτέρευση θα γίνει στις Σέρρες στο ξενοδοχείο ELPRIDA CITY HOTEL ***(τριών αστέρων), που βρίσκεται μέσα στην πόλη των Σερρών.
Η διατροφή και τις δύο μέρες επιβαρύνει τον καθένα μας. Το γεύμα και το δείπνο στις 2/4/2016 (Σάββατο), θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σερρών. Το γεύμα στις 3/4/2016 θα πραγματοποιηθεί στο Λιθότοπο στη λίμνη Κερκίνη.

 Η μετακίνηση θα γίνει με υπερπολυτελές λεωφορείο και έμπειρο επαγγελματία οδηγό, γνώστη της περιοχής.
Περιμένουμε άμεσα την συμμετοχή σας, από τη οποία ο Σύνδεσμός μας καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να οργανώσει και να ικανοποιήσει τα μέλη του σε μια προσπάθεια για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και αναβάθμιση των υπηρεσιών του.
 
Παρακάτω σας παραθέτουμε το πρόγραμμα της εκδρομής:

 
2ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ
ΡΟΥΠΕΛ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ-ΦΡΑΓΜΑ ΑΓΓΙΤΗ-
Ι.Μ. TIMIOY ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΕΡΡΕΣ
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ : ΒΟΛΟΣ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ-ΣΕΡΡΕΣ
Αναχώρηση από το Δημαρχείο της πόλης μας στις 06:30 π.μ. Μετά από ενδιάμεση στάση για καφέ, φθάνουμε σε ένα από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα σπήλαια της Ελλάδας (αλλά πιθανόν και της Ευρώπης), το Σπήλαιο της Αλιστράτης. Άφιξη και περιήγηση στο σπήλαιο. Τιμή εισόδου 6€ το άτομο/ Στη συνέχεια άφιξη στις Σέρρες. Γεύμα στη ΛΑΦ Σερρών. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας κι ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στην πόλη των Σερρών. Το βράδυ δείπνο  στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σερρών και βόλτα στο κοσμικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΣΕΡΡΕΣ –Ι.Μ.ΤΙΜΙΟΥ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ-ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ-

ΒΟΛΟΣ       
Μετά το πρόγευμα  αναχώρηση για την Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου. Μετά από σύντομη παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας, αναχώρηση  για τα οχυρά του Ρούπελ, όπου ο Ελληνικός στρατός, έγραψε χρυσές σελίδες κατά την Αντίστασή του ενάντια στους Γερμανούς. Στρατιωτικοί θα περιγράψουν τις Χρυσές Σελίδες της αντίστασης, με οπτική περιγραφή. Ξενάγηση στις στοές και στο Μουσείο. Αναχώρηση  για την γραφική λίμνη Κερκίνη με το περίφημο φράγμα άρδευσης τη πεδιάδας Σερρών, στο χωριό Λιθότοπος. Είναι ένας από του πιο σημαντικούς υδροβιότοπους στην  Ελλάδα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό (εξ ιδίων) και βόλτα στις όχθες της λίμνης, φωτογραφικό σαφάρι των πουλιών με βάρκες (προαιρετικό). Το απόγευμα παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για τον Βόλο. Θα φθάσουμε το βράδυ μετά από μία σύντομη στάση.   
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου