Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Αποκριάτικη Μουσική Πανδαισία από τον Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η αποκριάτικη μουσική βραδιά του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας στις 29/2/2016 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου.
Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Έφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας ο οποίος και ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους με τις οικογένειές τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και γέμισαν ασφυκτικά τη αίθουσα της ΛΑΦ.
Την μουσική σκηνή πλαισίωναν οι μουσικοί :

 1) Βαϊνάς Κώστας, καθηγητής παιδαγωγικών και μέλος του ΣΕΑΝ  (ακορντεόν)
2) Γεωργακόπουλος Δημήτρης, (κιθάρα και τραγούδι)
3) Κοντοπούλου Αγγελική, Καθηγήτρια Μουσικής, (τραγούδι , παρουσίαση),υπεύθυνη Ορχηστρικών και Χορωδιακών Τμημάτων. Γραμματειακή Διαχείριση "Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου" 


4) Τσεργούλας Νίκος, Καθηγητής Μουσικής (κιθάρα)

5) Τυφλίτης Δημήτρης, Καθηγητής (μπουζούκι και τραγούδι)

 

Φιλική Συμμετοχή 2 μαθητών του Μουσικού Λυκείου 
 

1) Σταμούλης Κωνσταντίνος, (γιος Βίκυς Τσεκούρα) (τραγούδι, πλήκτρα, κρουστά)
 
2) Σωτηροπούλου Σοφία-Αναστασία,(κόρη Κοντοπούλου Αγγελικής) (μαντολίνο και φωνητικά)



καθώς επίσης και μια χορωδία ανδρών και γυναικών που με πολύ επιμέλεια, μεράκι και αποκριάτικη στιλιστική νότα είχε προετοιμάσει η υπεύθυνη ορχηστικών και Χορωδιακών Τμημάτων κα Αγγελική Κοντοπούλου και απέδωσαν με επαγγελματική επάρκεια και δεξιότητα αποκριάτικα τραγούδια και καντάδες της παλιάς Αθήνας και όχι μόνο. Σε κάθε τραπέζι υπήρχε κι από ένα ντοσιέ με τα τραγούδια και το πρόγραμμα που θα ακολουθούσε, ώστε και οι παρευρισκόμενοι να συμμετάσχουν και να τραγουδήσουν όλοι μαζί αγαπημένα αξέχαστα τραγούδια. 
Η αίθουσα της ΛΑΦ ήταν πολύ όμορφα στολισμένη στο αποκριάτικο κλίμα της βραδιάς και η οργάνωση, η εξυπηρέτηση και τα φαγητά ήταν άψογα προσεγμένα χάρις στην επίβλεψη και οργάνωση όλου του προσωπικού της ΛΑΦ και ιδιαίτερα του Δντή της κ. Κουντούρη Δημητρίου και του Ανθστή (ΤΘ) κ. Βελισάριου Λάμπρου τους οποίους το Δ.Σ του ΣΕΑΝ ευχαριστεί θερμά για την άψογη οργάνωση και περιποίηση των παρευρισκομένων.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνει το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας στον καθηγητή παιδαγωγικών και μέλος του ΣΕΑΝ κ. Κων/νο Βαϊνά και στην κα Αγγελική Κοντοπούλου, οι οποίοι ήταν οι εμπνευστές της όλης εκδήλωσης και οι οποίοι με πολύ μεράκι, προσωπική δουλειά και κόπο οργάνωσαν την αποκριάτικη αυτή βραδιά που κατά κοινή ομολογία ήταν άριστα οργανωμένη και επιτυχημένη. Επίσης στους ταλαντούχους μουσικούς που πλαισίωναν το μουσικό σχήμα και αναφέρουμε ανωτέρω, οι οποίοι κατάφεραν και μάγεψαν τους παρευρισκόμενους με την επαγγελματική τους επάρκεια.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον κ. Γιώργο Χαραλάμπους, μέλος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας, που κάλυψε την ανωτέρω εκδήλωση, για το χρόνο και το κόπο που διέθεσε και ετοίμασε το παρακάτω βίντεο που μας έστειλε και το βλέπετε εσείς παρακάτω.
















































1 σχόλιο:

  1. Η Μουσική Βραδιά του ΣΕΑΝ.Μαγνησίας ήταν υπέροχη. Συγχαρητήρια στους συντελεστές τής εκδήλωσης η οποία ήταν άριστα οργανωμένη και επιτυχημένη!!! Μπορείτε επίσης να δείτε και ένα βιντεο από όλη την εκδήλωση στην διεύθυνση :
    https://youtu.be/W81f0i_U2Ko

    ΑπάντησηΔιαγραφή