Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Δραστηριότητες Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας για το μήνα Φεβρουάριο

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες μηνός Φεβρουαρίου και σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτές όσοι το επιθυμούν.

1) Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας, στο πλαίσιο των ετήσιων δραστηριοτήτων του,  θα πραγματοποιήσει στις 14/2/2016 και ώρα 10.30 π. μ. σκοπευτικούς αγώνες μεταξύ των μελών του Συνδέσμου, στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου (πίσω από το Εθνικό Στάδιο Βόλου).   
Καλούμε την σκοπευτική ομάδα του ΣΕΑΝ Μαγνησίας και  τα μέλη του Συνδέσμου μας,  που επιθυμούν  να συμμετάσχουν  στους αγώνες αυτούς, να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 6980203223 (υπόψη του προέδρου μας  κ. Καραδήμα Κων/νου).
Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσέλθουν με φόρμα παραλλαγής με τα διακριτικά τους  ή ελλείψει αυτής  με αθλητική περιβολή.
Στους τρεις πρώτους νικητές θα δοθεί μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής και στους υπολοίπους  συμμετέχοντες,  θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής, από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου.
Στους αγώνες θα υπάρχει ο προπονητής του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου κ. Ν. Μίχας ο οποίος και θα μας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες και τους κανόνες ασφαλείας των αγώνων καθώς και ο γιατρός,  έφεδρος αξιωματικός του Υγειονομικού,   Λοχαγός (ΥΓ) κ. Κυριάκος Αβραμίδης, ορθοπαιδικός χειρουργός  και μέλος του Συνδέσμου μας, ο οποίος θα έχει την ευθύνη και μέριμνα των Α΄ Βοηθειών.

2) Επίσης στις 29/2/2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8.30 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου (Σαράτση 1- Άγιος Κων/νος), θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικη μουσική βραδιά  με τραγούδι και χορό, μεταξύ των μελών και φίλων του Συνδέσμου μας.

Το μενού είναι ελεύθερο (της ώρας) και πληρώνει ο καθένας ότι πάρει. Θα υπάρχει η παρουσία μουσικών, που θα παίξουν  για τον Σύνδεσμό μας. Οι μουσικοί που θα πλαισιώσουν την καλλιτεχνική μας βραδιά είναι οι εξής:

1) Βαϊνάς Κώστας, καθηγητής παιδαγωγικών και μέλος του ΣΕΑΝ  (ακορντεόν)
2) Δημητρακόπουλος Δημήτρης, (κιθάρα και τραγούδι)
3) Κοντοπούλου Αγγελική, Καθηγήτρια Μουσικής, (τραγούδι , παρουσίαση)
     υπεύθυνη Ορχηστρικών και Χορωδιακών Τμημάτων.
     Γραμματειακή Διαχείριση "Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου" 
4) Κουκοπούλου Λία, Καθηγήτρια Μουσικοκινητικής και Πιάνου (πλήκτρα και  τραγούδι)
5) Τσεργούλας Νίκος, Καθηγητής Μουσικής (κιθάρα)
6) Τυφλίτης Δημήτρης, Καθηγητής (μπουζούκι και τραγούδι)

Φιλική Συμμετοχή 2 μαθητών του Μουσικού Λυκείου 
1) Σταμούλης Κωνσταντίνος, (γιος Βίκυς Τσεκούρα) (τραγούδι, πλήκτρα, κρουστά)
2) Σωτηροπούλου Σοφία-Αναστασία,(κόρη Κοντοπούλου Αγγελικής) (μαντολίνο και φωνητικά)

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη  του Συνδέσμου μας που συμμετείχαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ΛΑΦ στις 5/2/2016 και τον κ. Σταμούλη Κωνσταντίνο, (γιο της Βίκυς Τσεκούρα) που τραγούδησε για μας, εκδήλωση η οποία σημείωσε κατά κοινή ομολογία μεγάλη επιτυχία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου