Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Α' Σκοπευτικοί Αγώνες Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Α΄ Σκοπευτικοί Αγώνες του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας, σήμερα Κυριακή 14/2/2016 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου.

Οι αγώνες άρχισαν με το καλωσόρισμα του προέδρου του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου κ. Δημητρίου Καρπίδα και στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο προπονητής του  Σ.Σ.Β. κ. Νικόλαος Μίχας ο οποίος αφού ανέπτυξε στους παρευρισκόμενους τη λειτουργία, τα μέτρα ασφαλείας, τον κανονισμό αγώνων οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν τον αγώνα.

Δημιουργήθηκαν τέσσερις σειρές βολής των πέντε ατόμων και αφού έριξαν δοκιμαστικές βολές ξεκίνησαν τον αγώνα. Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

Πρώτος νικητής:   Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας     (9/10)
Δεύτερος νικητής: Εφ. Ανθλγός (ΠΖ)        κ. Κων/νος Χριστόπουλος (7/10)
Τρίτος νικητής :    Εφ. Ανθλγός (ΤΧ)         κ. Στέφανος Ανδρινός        (5/10)
Τρίτος νικητής :    Εφ. Λοχαγός (ΠΖ-Σ)     κ. Χρήστος Πούλιος          (5/10)

Στους τρεις πρώτους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και δίπλωμα συμμετοχής και στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους δίπλωμα συμμετοχής.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους και τους κάλεσε να συμμετέχουν στην σκοπευτική ομάδα του Συνδέσμου προσερχόμενοι κάθε Σάββατο 10-1 π.μ. στο σκοπευτήριο για προπόνηση.

Οι αγώνες έκλεισαν με την καθιερωμένη φωτογραφία στο χώρο των αγώνων και με τις καλύτερες εντυπώσεις και συναισθήματα από τους διαγωνιζόμενους εφ. Αξιωματικούς.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου