Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση 4/ 2013


                                                               Ανακοίνωση 4/ 2013

Οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την επίσκεψη στο Μουσείο Κάρλάς στα τέλη Φεβρουαρίου.Ευχαριστούμε τον συνάδελφο και πρόεδρο του Μουσείου κο Σωτήριο Γκανάτσιο για την αντι- πρόταση να το οργανώσουμε την άνοιξη.



Ενημερώνουμε τους κους συναδέλφους , μας, ότι στο ΔΣ του μηνός Φεβρουαρίου εγκρίναμε ,στο μήνα Μάρτιο 2013 :

Α)1 έως 3 Μαρτίου εκπαιδευτικό τριήμερο στον Όλυμπο .

Β) 9 Μαρτίου μνημόσυνο στο στρατιωτικό κοιμητήριο Βόλου από τον Α.Δ.Φ.Βόλου.

Γ) 10 Μαρτίου διοργάνωση ημερίδας με θέμα ‘‘ο Καρκίνος , αντιμετώπιση και θεραπεία‘‘
επικεφαλής της επιτροπής Δράσεων ο συνάδελφος κος Αντ.Ζιούρας σε συνεργασία ιατρούς Δρ. κας Παναγιώτας Σασοπούλου , με τους εφ. αξιωματικους Δρ . Παρίση Μακραντωνάκη , και Δρ. Δημ.Ζαρείφη .

Δ) 25η Μαρτίου κατάθεση στεφανιού σε 7 Δημοτικά διαμερίσματα από μέλη μας .
  1. κος Μ.Δουμουσιάρης και Αγ.Χριστοδούλου στο Βόλο
  2. κος Π. Μάστορας και Γ.Ραϊδης στην Αγριά
  3. κος Ε.Παυλής στην Ν. Αγχίαλο
  4. κος Α.Μπάτης και Ν.Κολοβώς στο Στεφανοβίκειο
  5. κος Κων.Γιάτσος στο Bελεστίνο
  6. κος Κ. Φιλίππου στο Ν.Πήλιο
  7. κος Π. Μαχάς στον Αλμυρό
  • ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξόφλησης του ενοικίου έτους 2012.
  • αποφασίσαμε την σύσταση επιτροπής τηλεκατευθυνόμενων μοντελισμουκαι υπερ ελαφρών αεροπλάνων , μ΄επικεφαλή τον συνάδελφο εφ.τρχη Ευάγγελο Ξένο  στο επάγγελμα τεχνολόγο Πολιτικό  Μηχανικό πρόεδρο της Αεραθλητικής ΄Ενωσης Μαγνησίας .  
  • αποφασίσαμε ο συνάδελφος εφ.Λοχαγός κος Πέτρος Μαχάς να εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο μας στο Δήμο Αλμυρου,Σούρπης ,Πτελεού έως λήξεως της συγκεκριμένης θητείας (Μάρτιος 2015) .
  • Ευχαριστούμε τον συνάδελφο κο Απόστολο Ευαγγελάκο για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου μας ‘‘ υπέρ των σκοπών του ΣΕΑΝ‘‘
  • Ευχαριστούμε τέλος τον συνάδελφο εφ.Τρχη κο Αθανάσιο Καραγιάννη που ανέλαβε επικεφαλής της επιτροπής άμεσης επέμβασης και ειδικής εκπαίδευσης των εφέδρων σε εφεδρεία Αξιωματικών.
  • Για θέματα βολής επικεφαλής και υπεύθυνος είναι ο νεώτερος συνάδελφος εφ.ανθυπολοχαγός κος Στέργιος Πισιώτης ο ίδιος συνάδελφος θα είναι ο σύνδεσμος μας για την λειτουργία θερινής σχολής αυτό- καταδύσεων σε συνεργασία με τη Λέσχη ΟΥΚ κεντρικής Ελλάδος και τον εφ.Υπλχγό κο Γεώργιο Ραϊδη επικεφαλή της Αθλητικής Επιτροπής.
Το ΔΣ παρακαλεί τους συναδέλφους όλων των Επιτροπών να ενεργοποιηθούν ώστε ως δορυφόροι γύρο από το Συμβούλιο να βελτιώνουν την λειτουργική του ικανότητα .


γωνιά αναμνηστικών στο γραφείο μας .

ΑΠΡΙΛΙΟΣ :
ο επικεφαλής της Επιτροπής ιστορικής μνήμης συνάδελφος κος Δημήτριος Νασιάκος μας παρέδωσε την πρόταση για επίσκεψη , στη Σχολή ΥΕΑ Φροντιστών στην Λαμία,στον τάφο του Αθανάσιου Διάκου κλπ . Το πλούσιο διήμερο πρόγραμμα στο Καρπενήσι θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα .

Με συναδελφικους χαιρετισμούς

το Διοικ.Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου