Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 12/7/2024 η Πολιτιστική Εκδήλωση Αλληλεγγύης του ΣΕΑΝ Μαγνησίας. Συνδιοργανωτές μας ήταν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης και Διαχείρισης Κοινωνικών Κέντρων με την Υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Μουσείων του Δήμου Βόλου. Η εκδήλωση έγινε με σκοπό την ενίσχυση Ευπαθών Κοινωνικών Δομών, όπως το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η ΣΥΔ-Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ενηλίκων ΑΜΕΑ Αγριάς.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ :

ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΛΩΔΗΜΑΤΑ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΗ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ.

ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: Κ. ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ. Κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΜΠΑΣ, ΚΙΘΑΡΑ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΑΡΜΟΝΙΟ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΡΟΥΣΤΑ.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΑΡΓΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων με τη σύζυγό του, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης, Ισότητας  και Διαχείρισης των Κοινωνικών Κέντρων του Δήμου Βόλου κα Αναγνώστου Στάθη Παρασκευή, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Μουσείων κα Έλενα Αντωνοπούλου, η Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας κα Μαρία Ζορμπά. Η πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. «Αλλάζω εμένα και τον κόσμο», γενική ιατρός, πρώην Προϊσταμένη του Τμήματος Ποιότητα Ζωής, Πρόληψη Προαγωγή Υγείας της  ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, κα Κατερίνα Αχμαντ. 


 Ο πρόεδρος της Κοινωνικής Σχολής Χορού – Volunesia κα Γεωργία Μπουδαλάκη κ.α. Επίσης παρευρέθηκαν ο καθηγητής του μαέστρου Φαρσάλων κ. Γιώργου Αργυρού, ο κ. Δημήτρης Τσέπης, πιανίστας συνθέτης και τραγουδοποιός, ο κ. Σχώρης Ιωάννης πρωτοψάλτης συγγραφέας, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής

Πρέπει να τονιστεί η παρουσία όλης της ΣΥΔ-Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ Ενηλίκων, με το εξειδικευμένο προσωπικό της και ωφελούμενους.

Επίσης πλήθος μελών του ΣΕΑΝ Μαγνησίας με τις οικογένειές τους και των οικογενειών των Χορωδιών, έδωσαν το παρών και δημιούργησαν ένα ζεστό κλίμα μια παρέα αγάπης που ενώθηκαν για ένα και μοναδικό σκοπό την ενίσχυση των Ευπαθών Κοινωνιών Δομών.

 Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας τους ευχαριστεί όλους θερμά και ιδιαίτερα το Χορωδιακό Σύνολο από τα Φάρσαλα και τον Αντιδήμαρχο κ. Θανάση Γεροβασίλη που ήρθαν για το σκοπό αυτό στο Βόλο, καθώς και το Μαέστρο της Χορωδίας κ. Γιώργο Αργυρό.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας κ. Κώστας Καραδήμας παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Φαρσάλων κ. Θανάση Γεροβασίλη αναμνηστικό μετάλλιο του Συνδέσμου μας σε ανάμνηση της επίσκεψης και βοήθειά τους στην Εκδήλωσή μας. Επίσης ο Αντιπρόεδρος κ. Σιαφάκας Βασίλης παρέδωσε στο Μαέστρο της χορωδίας Φαρσάλων κ. Γιώργο Αργυρό αναμνηστικό μετάλλιο του Συνδέσμου μας σε ένδειξη ευχαριστίας για την συμβολή του στην εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τις Αντιδημάρχους του Δήμου Βόλου κα Αναγνώστου - Στάθη Παρασκευή και την κα Έλενα Αντωνοπούλου που αγκάλιασαν και υποστήριξαν την εκδήλωσή μας αυτή!

Επίσης και την κα Ματίνα Μωραΐτη Γκανάτσιου, σύζυγο του μέλους του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ κ. Σωτήρη Γκανάτσιου, για την ιδιαίτερη καλλιτεχνική της συμμετοχή, με ποιήματά της, που είχαν σχέση με το σκοπό της Εκδήλωσης και από το βιβλίο της «ΛΙΟΣΤΡΟΦΙ», και την Ευχαριστούμε θερμά, που διέθεσε βιβλία της ως Αναμνηστικά δώρα!

Τέλος, Ευχαριστούμε θερμά, την κα Αγγελική Κοντοπούλου η οποία οργάνωσε και υλοποίησε την επιτυχημένη εκδήλωση αυτή.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου