Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Με επισημότητα εορτάστηκε φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στον Βόλο.

Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων στην παραλία του Βόλου.
Στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η παρέλαση προ των επισήμων στην παραλία της πόλης.

Από τον ΣΕΑΝ Μαγνησίας παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις και κατέθεσε στεφάνι ο Πρόεδρος Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας.




Στον Αλμυρό παρέστη στις εκδηλώσεις και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Πεσόντων ο Έφ. Λοχαγός (ΠΖ) κ. Χριστοδούλου Αθανάσιος



Στα Κανάλια παρέστη στις εκδηλώσεις και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Πεσόντων το μέλος του Δ.Σ.  Έφ. Ανθλγός (Σ) κ. Σωτήρης Γκανάτσιος.



Στο Βελεστίνο στις εκδηλώσεις παρέστη και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Πεσόντων το Μέλος του Δ.Σ. Εφ. Λγός (ΠΒ) κ. Αθανάσιος Μπάτης.




Με την δοξολογία στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής  χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη  Λούκα Σταμέλου  παρουσία του Δημάρχου Αλοννήσου Αναγνώστου Παναγιώτη της εντεταλμένης  περιφερειακης συμβούλου Βορείων Σποράδων  Γραβάνη Αμαλία  των Αντιδήμαρχων Δημοτικών συμβούλων εκπρόσωπων των σωμάτων ασφάλειας των σχολείων  με τις σημαίες  τούς ξεκίνησε ο εορτασμός της25ης Μαρτίου 1821. Μετά το πέρας της δοξολογίας  έγινε η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στο χορό του μνημείου  πεσόντων  και ακολούθησε η  κατάθεση  στεφάνων.
Στεφάνια  κατέθεσαν  Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Αναγνώστου Παναγιώτης, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Βορείων Σποράδων  Γραβάνη Αμαλία, Εκπρόσωποι των : Αστυνομικού Σταθμού Αλοννήσου, Πυροσβεστική υπηρεσία, Λιμενικό σταθμός Αλοννήσου. Εθνική αντίσταση, Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας με τον Έφ. Υπολοχαγό (ΠΖ) κ. Πριτσίνη Γεώργιο.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου