Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Απόστολος Θάνος και στην συνέχεια ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Καραδήμας με το Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζονταν από τους κ.κ. Σιαφάκα Β., Αβραμίδη Κ., Στρίγκο Ελ., Νικολάου Β., Μπάτη Αθ., Γκανάτσιο Σ., Ρουσόπουλο Θ., Μαραγκός Λ. έκοψαν την βασιλόπιτα ευχόμενοι σε όλους τους παρευρισκόμενους Καλή Ευλογημένη και Ειρηνική Χρονιά.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου έκανε τον απολογισμό δραστηριοτήτων του 2023 ο οποίος ήταν αρκετά πλούσιος σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Στη  εκδήλωση παρέστη και ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος ο οποίος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του Συνδέσμου και το ρόλο που διαδραματίζει με το έργο του στην κοινωνία αλλά και στην εφεδρεία,  αλλά και τον σημαντικό ρόλο του στις σχέσεις του ανάμεσα κοινωνίας και στρατεύματος. 

 Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν και το χορωδιακό τμήμα "ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ" με την υπεύθυνη αρχιμουσικό και μαέστρο κα Αγγελική Κοντοπούλου.

Μέσα στην κατάμεστη από τα μέλη του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους αίθουσα προσφέρθηκαν διάφορα και πλούσια εδέσματα, καφές και τσάι, όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν. Το φλουρί πέτυχε ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Σιαφάκας με δώρο μια αναμνηστική πλακέτα με το θυρεό του Συνδέσμου, αλλά και ένα φλουρί από τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΑΜΕΑ "ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ" κ. Κλεάνθη Πράττο που έδωσε στον τυχερό, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή και εύχονται σε όλα τα μέλη του ΚΑΛΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ & ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου