Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΕΛΩΝ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 2022


Αγαπητοί συνάδελφοι, ΚΑΛΗ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι μπορούν να τακτοποιούν την συνδρομή τους, η οποία είναι 15€, για το 2022 με δύο τρόπους :

1) Στο γραφείο του Συνδέσμου μας Δευτέρα & Πέμπτη 6-8 μ.μ. 

2) Μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς με ΙΒΑΝ : GR8201715760006576130795197 (με e-banking)  με τα έξοδα του καταθέτη εξ' ολοκλήρου, ώστε να παραμένει το ποσό των 15€ αυτούσιο για τον Σύνδεσμο.

Παρακαλούμε τα μέλη μας να φροντίσουν για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής τους, η οποία είναι το μόνο έσοδο για την επιβίωση του Συνδέσμου μας και τον έγκαιρο προγραμματισμό δραστηριοτήτων μας για τον νέο χρόνο. 

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας, το γραφείο μας παραμένει ανοικτό για συνδρομές-δωρεές, αλλαγές ταυτοτήτων λόγω φθοράς, παλαιότητας, αλλαγή βαθμού σας, βεβαιώσεις για ανανέωση κάρτας εισόδου στη ΛΑΦ Βόλου, βεβαιώσεις για τέκνα που είναι φοιτητές και φοιτούν σε πόλεις που έχουν ΛΑΦ εκτός των ΛΑΦ Αθηνών & Θεσσαλονίκης. Σε περίπτωση αλλαγής του βαθμού σας θα πρέπει να αντικαταστήσετε την στρατιωτική ταυτότητά σας με νέα, φέρνοντας στο γραφείο μας την παλιά ταυτότητα και νέο πιστοποιητικό τύπου Α΄ που θα αναγράφει τον νέο σας βαθμό, 10€ και σχετική αίτηση.

Για να σιτίζεστε στη ΛΑΦ Βόλου θα πρέπει να εκδώσετε κάρτα εισόδου σε αυτήν καταβάλλοντας το ποσό των 36€ ετησίως. Οπότε και θα χρειαστείτε εκτός των άλλων δικαιολογητικών μια βεβαίωση ότι είστε μέλος μας και έχετε καταβάλλει την ετήσια συνδρομή σας στον Σύνδεσμο.

Επίσης μπορείτε με την ταυτότητά σας να εισέρχεστε στο Στρατιωτικό Πρατήριο Βόλου, ΚΑΑΥ Μαλακίου και Καλών Νερών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου