Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΣ ΤΙΜΗΣ & ΜΝΗΜΗΣ ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ

 


Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι στις 15/9/2021 και ώρα 6.00 μ.μ. στο αύλειο χώρο του γραφείου μας. θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, ο εορτασμός του Προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών,  σε Ελλάδα & Κύπρο, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Νικήτα και η Ημέρα Τιμής & Μνήμης του Εφέδρου Αξιωματικού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρτοκλασία και μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων και τεθνεώτων εφέδρων αξιωματικών εν καιρώ πολέμου και ειρήνης, μπροστά από το Μνημείο Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Προέδρου του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας Εφ. Ταγματάρχη (ΠΖ) κ. Κων/νου Καραδήμα με θέμα " Η αναγκαιότητα ύπαρξης του θεσμού του Εφέδρου Αξιωματικού σήμερα".

Στη συνέχεια θα γίνει απονομή τιμητικών διακρίσεων σε τέσσερις Ελληνοκύπριους Εφέδρους Αξιωματικούς που πολέμησαν τον τουρκικό ζυγό κατοχής το 1967 & 1974 στην Κύπρο, καθώς και σύντομη ομιλία από τον πρόεδρο της Ένωσης Κυπρίων Μαγνησίας κ. Αδάμου Μουζουρή,  με θέμα "Ο ρόλος του Εφέδρου Αξιωματικού κατά την τουρκική εισβολή του 1974",

Επίσης τιμητική διάκριση θα δοθεί και σε έναν Έφεδρο Αξιωματικό, μέλος μας, με πλούσια κοινωνική-εθελοντική δράση.

Μετά την κατάθεση στεφάνων, την τήρηση ενός λεπτού σιγή και τον εθνικό μας ύμνο θα ακολουθήσει δεξίωση.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας θα τηρήσει αυστηρά τα νέα πρωτόκολλα κατά του covid, με τήρηση αποστάσεων καθισμάτων ανά δύο μέτρα,  απολυμαντικά, ατομική συσκευασία φαγητού και αναψυκτικών και σιταριού σε κάθε κάθισμα, προς αποφυγή συγχρωτισμού, κ.α.

Παρακαλούμε τα μέλη μας να προσέρχονται με διπλή μάσκα τηρώντας ευλαβικά τα νέα μέτρα και τις οδηγίες του ΣΕΑΝ, όπως  μπορείτε να φέρετε και μέλη της οικογενείας σας ή φίλους σας στην εκδήλωση. 

Παράκληση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η καθολική και απρόσκοπτη προσέλευση των μελών μας στην εκδήλωση αυτή, μιας και είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του Συνδέσμου μας και πρέπει να την τιμήσουν όλοι έφεδροι αξιωματικοί του Συνδέσμου μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου