Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 



Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να δημιουργήσει Μητρώο Εκπαιδευτών Εφέδρων Αξιωματικών (Μ.Ε.Ε.Α.), προκειμένου αυτοί να εκπαιδεύσουν τα μέλη μας που θα συμμετέχουν σε Σχολεία Εφέδρων Αξιωματικών, σχολεία που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμός μας. Ήδη έχουν διοργανωθεί τέτοια σχολεία Εφέδρων Αξιωματικών με μεγάλη επιτυχία στα Χάνια, στην Κορώπη – Μηλιές, στις Σταγιάτες, Αγριά, κ.α. καθώς και νυχτερινές. Ο Σύνδεσμός μας επίσης έχει διοργανώσει & υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία το 1ο Πανθεσσαλικό Σχολείο Εφέδρων Αξιωματικών με συμμετοχή πολλών Εφέδρων Αξιωματικών από όλους τους Θεσσαλικούς νομούς.
Σκοπός των Σχολείων αυτών είναι να ξαναθυμίσει στα μέλη του διάφορα αντικείμενα της ειδικότητάς τους και όχι μόνο, προκειμένου να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν καλύτερα σε διάφορες ασκήσεις (ΤΑΜΣ,ΤΑΑΣ, κ.α.) , ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, διαδικτυακές εκπαιδεύσεις κ.α. όταν κληθούν από το  ΓΕΣ.
Οι Έφεδροι Αξιωματικοί που επιθυμούν να εγγραφούν στο Μητρώο αυτό (Μ.Ε.Ε.Α) θα πρέπει να γνωρίζουν καλά τα αντικείμενα που θα εκπαιδεύσουν και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή γράφοντας το ονομ/μο, βαθμό, ΑΣΜ, ειδικότητα και αντικείμενα που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν.
 Δεκτοί στο Μητρώο γίνονται έφεδροι αξιωματικοί όλων των ειδικοτήτων :   (π.χ. Στρατολογικού, Υγειονομικού-Ιατροί, Μηχανικού, Γεωγραφικού, Πεζικού, Διαβιβάσεων, κ.α.)
Ημερομηνία υποβολής εγγραφών στο Μ.Ε.Ε.Α. μέχρι 1/5/2021, στο email seanmagisias@yahoo.gr
Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους πλήρη φόρμα παραλλαγής με άρβυλα.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Κων/νος Γ. Καραδήμας

Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου