Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Λ.Α.Φ ΒΟΛΟΥ - ΝΕΟ ΜΕΝΟΥ - ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ ΒΟΛΟΥ

 

 Από την Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου μας ενημερώσανε για το νέο μενού και για τις καλλίτερες τιμές που ισχύουν. Όπως ξέρετε πολλοί έφεδροι αξιωματικοί, μέλη του Συνδέσμου μας επισκέπτονται την Λ.Α.Φ. και γεύονται καθημερινά το συσσίτιο που ετοιμάζεται κάθε μεσημέρι, αλλά και για τα γευστικότατα φαγητά της ώρας που υπάρχουν στο μενού, της ώρας.

Αξίζει λοιπόν να δοκιμάσετε το νέο μενού της Λέσχης μιας και είμαστε ο μόνος Σύνδεσμος που από την έναρξη της λειτουργίας της την έχουμε τιμήσει με την παρουσία μας, είτε ατομικά, είτε σαν Σύνδεσμος διοργανώνοντας πολλές εκδηλώσεις, χοροεσπερίδες, συνέδρια, κοπή πίτας, ομιλίες, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, ενισχύοντάς την έτσι με τον τρόπο μας.

Σαν Σύνδεσμος θα την ενισχύουμε πάντα και θα είμαστε αρωγός στην αναβάθμισή της και στις υπηρεσίες που μας προσφέρει.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το νέο μενού που ισχύει στην Λ.Α.Φ. Βόλου και παρακαλούμε τα μέλη μας να το δοκιμάσουν και να την ενισχύσουν με την παρουσία τους. Μπορείτε να παραγγείλετε φαγητά της ώρας, όπως τα βλέπετε παρακάτω και να παραγγείλετε νωρίτερα . Οι νέες τιμές που θα δείτε το αποδεικνύουν.

Για να παραλάβετε το φαγητό που παραγγείλατε θα πρέπει να εφοδιαστείτε με Δελτίο Εισόδου, το οποίο εκδίδεται από την Λ.Α.Φ. Βόλου. Η ετήσια συνδρομή είναι 36€ το χρόνο. Για να το προμηθευτείτε θα πρέπει να έχετε πληρώσει στον Σύνδεσμό μας την ετήσια συνδρομή 10€, (να δείξετε την απόδειξη πληρωμής) καθώς και δύο φωτογραφίες, φωτοτυπία της αστυνομικής σας ταυτότητας. Μπορείτε να πηγαίνετε στην Λ.Α.Φ Βόλου για το σκοπό αυτό καθημερινά 8.00-13.00.  

Δείτε παρακάτω τα ωράρια καθώς και το μενού της Λέσχης.


Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου