Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Σ.Ε.Α.Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου μας ότι από την Πέμπτη 7/5/2020 θα αρχίσει να επαναλειτουργεί το γραφείο του Συνδέσμου μας, που ήταν κλειστό από τις 12 Μαρτίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έθεσε η Κυβέρνηση λόγω του κορωνοϊού, κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 6-8 μ.μ., με τα μέτρα ασφαλείας, λόγω covid19, που ισχύουν σε κάθε χώρο ανάλογων τετραγωνικών. 
Για την ασφάλεια όλων μας στην είσοδο θα υπάρχουν μάσκες, αντισηπτικό και γάντια. Στο χώρο θα εισέρχεται ένα ένα άτομο και το οποίο θα φορά γάντια και μάσκα. Αν υπάρχουν και άλλα άτομα μέσα στο γραφείο θα περιμένουν έξω από το χώρο του γραφείου έως ότου τελειώσει το άτομο που βρίσκεται μέσα. Επίσης έξω από το γραφείο θα υπάρχουν καθίσματα για την αναμονή των παρευρισκομένων.
Για τη ασφάλεια όλων μας παρακαλούμε θερμά για την πιστή τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

Επίσης όσοι από τα μέλη μας έχουν κάνει παραγγελία τα αναμνηστικά επετειακά μετάλλια των 75 χρόνων από την ίδρυση του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας να περάσουν από το γραφείο τις παραπάνω ημέρες και ώρες για να τα παραλάβουν.
Όσοι από τα μέλη μας επιθυμούν να παραγγείλουν τα επετειακά μετάλλια να έρχονται από το γραφείο για να προπληρώνουν την παραγγελία τους. Το κόστος είναι 15€ έκαστο.

Παρακαλούνται τα μέλη που δεν έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή έτους 2020 και παλαιοτέρων ετών να περάσουν από το γραφείο για την τακτοποίησή τους.


Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου