Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ


Πραγματοποιήθηκε στις 9/2/2020 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων Ελλάδος. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην πόλη μας ο ανωτέρω Σύνδεσμος μιας και στο νομό Μαγνησίας υπάρχουν πάνω από 40 βατραχάνθρωποι οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από τη σχολή υποβρυχίων καταστροφέων και φέρουν στην στολή τους την λέξη ΟΥΚ. 
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Καταστροφέων Ελλάδας αποτελείται από εν ενεργεία & αποστρατεία αξιωματικούς υπαξιωματικούς και ναύτες ή οπλίτες όλων των κλάδων των ΕΔ που έχουν αποφοιτήσει από το εν λόγω σχολείο και έχουν παραρτήματα σε πολλές πόλεις του Ελλαδικού χώρου. Το έργο τους είναι κυρίως κοινωνικό-εθελοντικό-οικολογικό με πολλές εξορμήσεις στον ελλαδικό χώρο για την προστασία του περιβάλλοντος, των λιμένων και ακτών, τον εξωραϊσμό παράκτιων χώρων, την κοινωνική προσφορά σε ακριτικά μέρη και μονάδες των ΕΔ κ.α.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ο οποίος ευλόγησε την πίτα, 
πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του νομού μας,  η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δ. Κολυνδρίνη, ο κ. Δασκαλόπουλος εκ μέρους του Δημάρχου Βόλου, ο Δκτής της 32 ΤΑΞΠΖΝ Ταξίαρχος κ. Π. Κορδούλης, ο Υποδιοικητής της 32 ΤΑΞΠΖΝ Σχης (ΠΖ) κ. Σ. Τυλιγαδάς, απόστρατοι αξιωματικοί και πλήθος βατραχανθρώπων.
Ο πρόεδρος Αρχιπλοίαρχος (ε.α.) κ. Αλέξανδρος Παλατιανός παρουσίασε τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, έγιναν απονομές με αναμνηστικές πλακέτες σε παλαιούς βατραχανθρώπους από τον νομό μας, αλλά και σε αρχές του νομού. Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν όταν ο κ. Λάμπρου Γραμματέας διάβαζε το βιογραφικό του τιμώμενου βατραχανθρώπου που υπηρέτησε στη ΟΥΚ και έδινε την τιμητική πλακέτα.
Ο πρόεδρος αρχιπλοίαρχος ε.α κ. Παλατιανός κάλεσε στο βήμα τον πρόεδρό μας κ. Καραδήμα στον οποίο απένειμε τιμητική πλακέτα με τον θυρεό του Συνδέσμου. Ο κ. Καραδήμας συνεχάρη τον σύνδεσμο για το κοινωνικό-εθελοντικό και οικολογικό του έργο και ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και δημιουργικότητα στο Σύνδεσμο και ανταπέδωσε δίνοντας τον θυρεό του ΣΕΑΝ στο πλαίσιο εορτασμού το 2020 των 75 χρόνων ενεργούς παρουσίας και προσφοράς στο τόπο μας. 
Επισήμανε δε στον πρόεδρο του και το Δ.Σ. ότι ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας είναι ανοιχτός σε κάθε συνεργασία που σκοπό θα έχει τη σύσφιξη δεσμών ανάμεσα στους δύο συνδέσμους και την προσφορά  εθελοντικού και κοινωνικού έργου στον τόπο μας.
Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Κ. Καραδήμας και ο Αντιπρόεδρος κ. Β. Σιαφάκας. 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου