Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΦ. ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ (ΠΖ) κ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΔΗΜΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για 2020 ευχεσ





Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας,

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε μόνο θετικά αποτελέσματα έχουμε  να αποδώσουμε στον Σύνδεσμό μας. Γιατί το Δ.Σ. με πολύ κόπο, προσωπικό χρόνο και πολλή αγάπη για αυτό που κάνει, πραγματοποίησε πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες όλο το χρόνο, τις οποίες εσείς θα απολαύσετε με διαδραστικό τρόπο, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας του Συνδέσμου μας το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 ώρα 8.30 μ.μ. στο Κέντρο "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" στον Άναυρο, απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Νοσοκομείου Βόλου. Τιμή κάρτας 15€ ( πλούσιο φαγητό, χορός, ζωντανή μουσική με εξαιρετικούς μουσικούς και λαχειοφόρο αγορά με ιδιαίτερα δώρα).

Επίσης φέτος ανακατασκευάστηκε το γραφείο μας εκ βάθρων μιας και αλλάχτηκε όλο το δάπεδο που ήταν σάπιο και κουνιόταν, ελαιοχρωματίστηκε μέσα-έξω, επιδιορθώθηκε το πεζοδρόμιο με νέες πλάκες, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Βόλου και της ΔΕΥΑΜΒ με άξιους συνεργάτες και μέλη μας που βοήθησαν μέσα στις ζέστες του καλοκαιριού την προσπάθεια αυτή.Τους ευχαριστούμε όλους για αυτό. Το Δ.Σ ήταν εκεί όλο το καλοκαίρι όλη την ημέρα, σε όλες τις επισκευές και εργασίες που χρειάστηκαν για να έχουμε το αποτέλεσμα αυτό που όλοι βλέπετε ερχόμενοι στο γραφείο μας.

Να γνωρίζετε ότι προσπαθούμε για το καλύτερο, για να βρει ο Σύνδεσμός μας τη θέση που του αξίζει και δουλεύουμε γι αυτό όλα αυτά τα χρόνια αφιλοκερδώς και εις βάρος πολλές φορές της οικογενείας μας και πιστεύουμε ότι το έχουμε καταφέρει με αρκετή δουλειά, πολλή αγάπη και ενδιαφέρον για τον συνάδελφο μας και την κοινωνία.

Φέτος συμπληρώνουμε 75 χρόνια ενεργής παρουσίας στην κοινωνία του Βόλου και του Νομού μας. Με έτος ίδρυσης το 1945 ο Σύνδεσμός μας έχει γράψει με ανεξίτηλα γράμματα την ιστορία του Συνδέσμου μας σε αυτό τον τόπο αλλά και πανελλήνια.  Ενδεικτικά έχει προσφέρει πάρα πολλά στους σεισμούς το 1955 με πολλούς συναδέλφους μας να βοηθούν στην ανοικοδόμηση του Βόλου, αφιλοκερδώς, να στήνουν σκηνές και να μοιράζουν φαγητό.
Στην επιστράτευση του 1974 σε ομάδες βοήθησαν μέσω των αρχών στην κατασκευή εφεδρικού αεροδιαδρόμου στην εθνική οδό για Σούρπη. Πολλές αποστολές σε στρατιωτικές μονάδες των ακριτικών νησιών και του Έβρου και των παραμεθορίων περιοχών μοιράζοντας τρόφιμα, δώρα, αθλητικό υλικό. Το ίδιο και σε καταστήματα κράτησης με τρόφιμα και κουβέρτες, σε Σπίτια Γαλήνης. Ραδιοφωνικές εκπομπές με θέμα την ανάδειξη του Εθελοντισμού στο νομό μας και καλεσμένους εθελοντικές οργανώσεις και άτομα που προσέφεραν στην κοινωνία του Βόλου και του νομού. Ημερίδες με ιατρικό περιεχόμενο ευαισθητοποιώντας το κοινό για διάφορες παθήσεις και κάνοντας προληπτικό check-up και σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Εκδρομές στο εσωτερικό σε μονάδες των ΕΔ, σε ιστορικούς τόπους Οχυρό Ρούπελ, θρησκευτικούς χώρους, μοναστήρια, αρχαιολογικούς χώρους αλλά και στο εξωτερικό όπως Αλβανία, άγιους Σαράντα, Τεπελένι, Κλεισούρα, Ελληνικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο Βουλιαρατών, Αργυρόκαστρο, αλλά και στην Κύπρο, στη Λεμεσό, Λευκωσία, Φυλακισμένα Μνήματα, Ναυτική Βάση στο Μαρί, Πάφος, Λάρνακα, κ.α., εξωραϊσμούς κοινόχρηστων χώρων, ελαιοχρωματισμούς σχολείων, δενδροφυτεύσεις σε αυλές σχολείων, δασών και καμμένων περιοχών. 
Περίπολα πυροεπιτήρησης και πυροπροστασίας σε όλο το νομό με ομάδες εφέδρων αξιωματικών που επιχειρούσαν σε ζώνες ευθύνης για το έλεγχο  και προστασία των δασών με ιδία μέσα και κόστος. έχουμε αναφέρει τα τελευταία χρόνια 14 πυρκαγιές από την έναρξή τους στην Πυροσβεστική υπηρεσία. Σεμινάρια από την Πυροσβεστική υπηρεσία και εκπαίδευση μελών μας.
Παρακολουθήσεις ασκήσεων, συμμετοχή σε ασκήσεις από την 32η ΤΑΞΠΖΝ και την 1η Στρατιά. 

Βραβεύσεις στον Σύνδεσμο μας από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού, την 1η Στρατιά, την ΔΕΠΑΘΑ, την ΑΠΟΕΑ και άλλους φορείς για την δράση μας.
Διοργανώσαμε τους Πανελλήνιους Σκοπευτικούς Αγώνες  Εφέδρων Αξιωματικών στο Βόλο με μεγάλη επιτυχία. Πραγματοποιήσαμε το 1ο Πανθεσσαλικό Σχολείο Εφέδρων Αξιωματικών στην Κορώπη Μαγνησίας με τη συμμετοχή εφέδρων αξιωματικών από όλους τους ΣΕΑΝ της Θεσσαλίας.

Και συνεχίζουμε αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι φέτος με μια σειρά νέων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που προγραμμάτισε το Δ.Σ. και θα σας ανακοινώσουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Επιθυμία μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή σας με την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Φέτος στην κοπή της πίτας θα συμμετέχει μια πολύ αξιόλογη μουσική ορχήστρα από καταξιωμένους μουσικούς.

Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία γιατί ενισχύετε έτσι την προσπάθεια του Συνδέσμου μας. Είναι από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας και θα χαρούμε να την αγκαλιάσετε και να την στηρίξετε με την παρουσία σας. 

Επίσης μπορείτε να προσέρχεστε στο γραφείο μας ή μέσω e-banking στην Τράπεζα Πειραιώς 
με IBAN GR8201715760006576130795197, με το ποσό των 10€, να εξοφλείται την συνδρομή του 2020. Είναι το μόνο έσοδο για να μπορεί ο Σύνδεσμός μας να πραγματοποιεί εκδηλώσεις & να οργανώνει δραστηριότητες και φυσικά να πληρώνει τα λειτουργικά του έξοδα.



ΚΑΛΗ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ  
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ & ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ & ΠΡΟΚΟΠΗ
ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΑΣ 


Από το Διοικητικό Συμβούλιο έχετε 2020 ευχές !

Ο Πρόεδρος

Κων/νος Γ. Καραδήμας
Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου