Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΕΛΩΝ Σ.Ε.Α.Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι όποιος συνάδελφος δεν έχει τακτοποιήσει την συνδρομή του 2019 ή και παλαιοτέρων χρόνων να περάσει από το γραφείο μας να την τακτοποιήσει.
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Σύνδεσμός μας επιβιώνει καθαρά από τις συνδρομές των μελών μας και από δωρεές που τυχόν θέλουν να δώσουν τα μέλη μας.
Με τα έσοδα αυτά τακτοποιούνται τα πάγια λειτουργικά έξοδα του γραφείου μας αλλά και οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για όλο το χρόνο. Αυτές βέβαια για να πραγματοποιηθούν χρειάζονται χρήματα και πολύ κόπο από το Δ.Σ. για να οργανωθούν και να έρθουν σε πέρας.
Παράκληση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πέρα από την τακτοποίηση της οφειλόμενης συνδρομής που πρέπει να τακτοποιείται, όποια μέλη επιθυμούν να προσφέρουν κάποια δωρεά - χρήματα για την ενίσχυση του Συνδέσμου μας θα είναι για εμάς μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη. 
Η οικονομική βοήθειά σας θα είναι για την καλύτερη οργάνωση και τακτοποίηση των εκδηλώσεων του Συνδέσμου μας και των λειτουργικών μας εξόδων.
Σας ευχαριστούμε που μερικοί από εσάς ανταποκρίνονται στο αίτημά μας αυτό, αλλά χρειαζόμαστε  την βοήθεια και την  υποστήριξη  όλων των μελών όσο μπορεί και επιθυμεί ο καθένας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου